Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Canon EF 400mm F5.6L z Canon Extender 2x II - TEST

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    W czym problem? Niedlugo bede tego w terenie uzywac, juz moglem w ten weekend, ale wzialem monopod zamiast statywu (bo nie wiedzialem czy extender dojdzie do mnie na czas i nie dzwigalem). Oczywiscie jesli mamy body z AF LV. Manualnie moze nie chciec sie wielu ostrzyc. Do zasiadki zestaw jak najbardziej ok
    Problem ze światłem (ciemno jak...) i AF LV (wolno jak...). Podsumowując: do fotografowania pomników się nada, z czymkolwiek lekko się poruszającym będzie już problem. Jak będziesz mieć coś ciekawego, to pokaż Ja też pewnie spróbuję z ciekawości raz czy dwa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Mam tylko pytanie o same konwertery 2x.
    Mam Kenko pro 2x - czy ktoś porównywał jego jakość z Canonowym odpowiednikiem? Sory za OT, gdyby ktoś miał jakieś doświadczenie to byłbym wdzięczny za parę słów.
    Kenko Pro 2x jest OK, w porównaniu do Canona różnice są praktycznie żadne. Z tym zastrzeżeniem, że sprawdzałem tylko na APS-C i stosunkowo ciemnych stałkach (f/4 i f/5.6). Na jaśniejszych szkłach, zoomach i FF spodziewałbym się, że różnice mogą być większe, zwłaszcza na brzegu kadru.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 15-03-2010 o 13:07 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów