Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Canon EF 400mm F5.6L z Canon Extender 2x II - TEST

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Lepsza niż na środkowym ? Bo ja próbowałem tylko na środkowym i była masakra, tyle że obiekty poruszały się dość szybko...
    Wg moich standardów to można przyjąć, że na środkowym AF w 40d + 400/5.6 + TC 1.4x w ogóle nie działa Na bocznych (w sumie czterech) działa bardzo ładnie. Niemniej nie wiem czy każdemu nada się do fotografowania obiektów ruchomych. Powód: na AF Servo ma często dość długą fazę "doostrzania".

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

w warunkach laboratoryjnych zawsze jest cudownie i wspaniale ale w terenie, to już kicha :smilezabawa z ostrzeniem ręcznym ptaków, padaka:smile
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Wg moich standardów to można przyjąć, że na środkowym AF w 40d + 400/5.6 + TC 1.4x w ogóle nie działa Na bocznych (w sumie czterech) działa bardzo ładnie. Niemniej nie wiem czy każdemu nada się do fotografowania obiektów ruchomych. Powód: na AF Servo ma często dość długą fazę "doostrzania".
    potwierdzam w 100%.. na 40D z 400/5.6 i TC1.4 z zalepionymi stykami na środkowym AF praktycznie nie działa, boczne działają co najmniej dobrze
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów