Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Zeiss Distagon T* 3,5/18 ZE

Domyślnie

pewnie to zasluga dandeliona.

Domyślnie

Kochany Święty Mikołaju...
    Nie byłem w tym roku grzeczny (jak zresztą w każdym innym roku), ale przyjmij proszę do wiadomości rzecz następującą:
    Jeśli w tym roku ten Distagon nie wyląduje pod moją choinką, to wiedz, cholerny tłuściochu, że już kupiłem Stingera ze starych zapasów chłopaków z IRA i gdy będziesz przelatywać nad Dublinem to oberwiesz z tego Stingera prosto w tłuste dupsko, aż Ci ta durna czapka spadnie!
    Z poważaniem
    il Dottore
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Kochany Święty Mikołaju ...
    .... to oberwiesz ... aż Ci ta durna czapka spadnie!
    Z poważaniem
    il Dottore

Dawno się tak nie uśmiałam

Jak to dobrze , że moje dzieci na to forum nie zaglądają :wink:

Domyślnie

SAMPLE! SAMPLE!
    JUŻ SĄ SAMPLE!!!
    http://www.flickr.com/photos/silver2silicon/
    Biorąc pod uwagę, że szkło będzie w handlu w listopadzie, to nasuwa się pytanie, kim jest ten gość i dla kogo pracuje...
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Domyślnie

o thx,
    Sampelki kazdego typu w dodatku w pelnej rozdzielczosci

Domyślnie

Jeśli chodzi o mnie to zaśliniłem klawiaturę i monitor... muszę chyba wezwać karetkę bo ślinotok mnie zabije!
    Jeśli tak to wygląda z rozdzielczością Piątki, to obrazki z Marka II czy z Jedynek pokroją papier!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów