pewnie to zasluga dandeliona.
Kochany Święty Mikołaju...
Nie byłem w tym roku grzeczny (jak zresztą w każdym innym roku), ale przyjmij proszę do wiadomości rzecz następującą:
Jeśli w tym roku ten Distagon nie wyląduje pod moją choinką, to wiedz, cholerny tłuściochu, że już kupiłem Stingera ze starych zapasów chłopaków z IRA i gdy będziesz przelatywać nad Dublinem to oberwiesz z tego Stingera prosto w tłuste dupsko, aż Ci ta durna czapka spadnie!
Z poważaniem
il Dottore
Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE
SAMPLE! SAMPLE!
JUŻ SĄ SAMPLE!!!
http://www.flickr.com/photos/silver2silicon/
Biorąc pod uwagę, że szkło będzie w handlu w listopadzie, to nasuwa się pytanie, kim jest ten gość i dla kogo pracuje...![]()
Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE
o thx,
Sampelki kazdego typu w dodatku w pelnej rozdzielczosci![]()
Jeśli chodzi o mnie to zaśliniłem klawiaturę i monitor... muszę chyba wezwać karetkę bo ślinotok mnie zabije!
Jeśli tak to wygląda z rozdzielczością Piątki, to obrazki z Marka II czy z Jedynek pokroją papier!