Mam problem z PS CS i PS CS 2. Bardzo często, przy uruchamianiu, zawieszają mi się owe programy. W momencie, w którym na ekranie pojawia sie komunikat (jeden z wielu przy inicjowaniu PS): "Odczyt zasobów tekstów ogólnych... Gotowe", nic dalej się nie dzieje. Niekiedy - po kilku minutach - program w końcu zaskoczy i się uruchamia. Czasami trwa to 15 minut, a niekiedy całą wieczność i finalnie nie odpala się. Zjawisko to pojawiało się na starej instalacji Win XP. Po formacie - na nowo zainstalowanym systemie - jest dokładnie to samo. Odinstalowanie PS i ponowne zainstalowanie nic nie daje. Domyślam się, że diabeł tkwi w szczegółach i być może występuje jakiś konflikt z inną aplikacją, ale do tej pory tego nie wyczaiłam, z którą aplikacją ewentualnie PS toczy wojnę. Dodam, że w laptopie mam ten sam problem. Czcionki mam zainstalowane w sumie standardowe + kilka własnych (znaczy: skomponowanych własnoręcznie), które nigdy z niczym nie wchodziły w konflikty Czy ktoś spotkał się z takim zjawiskiem i umie doradzić, co z tym fantem zrobić?