Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
z forum ckdk to jest mod z lutego tego roku
http://www.eupload.pl/files/FUQTBIWQ...2010-02-08.zip
tylko musisz tam poszukac na forum instrukcji jak to konfigurowac bo jakos w stylach to sie zmienia chyba zmieniajac ustawienia wlasnego 3 stylu ale co jakie zmiany wprowadza to nie bede wprowadzal w blad
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aaa zapomnialem dodac ze ten nowy mod jeszcze bardziej poszeza ISO bo aczyna sie od 25![]()
Ostatnio edytowane przez cra89 ; 12-03-2010 o 22:52 Powód: Automerged Doublepost
a czy nikt z was nie ma problemu z tym po wyciągnięciu baterii??
u mnie po wyjęciu baterii z aparatu i wlozeniu jej z powrotem przywracają sie ustawienia fabryczne i cała zabawe trzeba robić na nowo![]()
Ja u siebie takiego porblemu nie zauwazylem wszystko gra i buczy a baterie wyjmuje przynajmniej raz na 2-3 dni do ladowania.
Wszystko działa elegancko na 4 GBtrochę się pomęczyłem, z racji braku znajomości tych niby prostych programików, ale jeden mały ptaszek robi różnicę
dzięki
ja mam tak samo jak kucharz. :/ ktoś wie jak temu zapobiec i gdzie jest przyczyna?!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kupienie nowej baterii podtrzymującej pamięć i wgranie jeszcze raz tego hacka załatwi sprawę?
Ostatnio edytowane przez kiniaaa ; 03-04-2010 o 13:20 Powód: Automerged Doublepost
Cześć wszystkim,
Mam pytanko do tych, którzy używają tego shackowanego softu w 400d - czy nie ma jakichś innych problemów poza wcześniej opisanymi? Np. czy działa normalnie z rawami?, nie psuje plików, albo się zawiesza?
Pytam, bo miałem taki shackowany soft w 300d (tam się normalnie wgrywało) i niestety aparat generował popsute rawy - tak około 1/8 - 1/10. I w końcu wgrałem spowrotem canonowski soft.
u mnie tez wszystko działa, zauważyłem jedną nową sprawę (nie jestem pewien czy miało to już miejsce przed wgraniem chdk) - zanim wyjmę kartę pamięci muszę odczekać aż dioda przestanie mrugać, jeśli tego nie zrobie to muszę wyjąć i włożyć akku aby móc ponownie odpalić aparat...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...