bardzo fajne foty, podobaja mi sie
nie oceniam bo nie potrafie, pisze o moim odbiorze zdjec wydaje mi sie ze autor panowal nad mlodymi i aparatem
i drobna uwaga: na fotach 1 i 2 z ulozenia rak mlodych mozna wysnuc <ja wysnulem> wnisek, ze mloda jest w srednio zaawansowanej ciazy - 4/5 miesiac - nie wiem czy tak jest i byc moze taka byla intencja
Zdjecia mi sie podobaja (bardzo, bardzo), aczkolwiek 1 i 2 troche takie dziwne ..... panna mloda ma glowe wbita w szyje (albo ramiona do gory, albo glowa za bardzo do przodu). Dziwnie troche to wyglada
3 - super! 5 też fajne![]()
A ja się zastanawiam dlaczego taka moda w fotografi ślubnej że coraz więcej zdjęć można zobaczyć pod słonce razem z bikami. Czy to jest jakiś trend czy młodym takie zdjęcia się podobają. Zdjęcia mi się podobają.
Ja wiem czy to moda? Bardzo wielu takich nie robi. Np. wszystkie wujki z aparatami krzyczą: Nie rób pan pod słońce bo nie wyjdzie!A ja lubię robić pod słońce, zawsze to ciekawsze światełko, szczególnie gdy mam dodatkowe źródło światła z przodu lub z boku. Na przykład takie:
6.
wygląda jak na sztucznym tle w studioBardzo sympatyczne
i pytanie początkującego:
co to za oświetlenie - blenda czy lampka jakaś?![]()
Bardzo fajne fotki, nieźle błyśnięte (zwłaszcza 3,4,6). Na 6 jest lekki żółty zafarb, widoczny bardzo na twarzach. Ogólnie wrażenia max pozytywne.
Finally I've found that I belong here
Jaka moc tej lampy ?![]()