Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 157

Wątek: Sigma 18-125 czy Sigma 18-200

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    nie polemizuje juz z zakapleksionym niedouczonym kolesiem który jedyne co wie to w kopalińskim jest w stanie wyczytać . end of story

Mam prawo do własnego zdania i nie będzie mi taki podskakiwał jestem doktorem na UW i nie takich jak ty wyrzucałem z zajęc.
    wyższe uczelnie zdecydowanie schodzą na psy... :-( ale mówisz na UW prowadzisz zajęcia? ciekawe.
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

I makiawelistyczne zchowanie to nie tylko takie jak w 1 zdaniu definiji mieszczą się w nim równiez ośmieszanie z błachych powodów aby wyrobić sobie u innych pozytywne reakcje .

definicje również trzeba umieć przełożyć na dzisiejsze odniesienia a nie tylko ją przepisać .a wspomniane zachowania nie dotyczą bynajmiej tylko władzy mogą być stosowane nawet na bardzo przyziemnych plaszczyznach jak grupa czy rodzina.

Moje "cenne rady" dotyczyły tego że obiektywy super zoom są DLA MNIE Słabe i juz z czym masz problem starasz sie udowodnić że tak dla mnie nie jest ? dla MNIE tak jest i już żęadne pokrętne argumeny tego nie zmienią

A kompleks niższości nie wobec mnie tylko wobec magicznego dla ciebie słowa "sztuka"
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 17-10-2005 o 09:07

SyncMarek
    Guest

Domyślnie

zakapleksionym
    ZAKOMPLEKSIONYM - panie doktorze!

Domyślnie

tak tak następnm sposobem jest czepianie się do drobnych w sumie niemerytorycznych (poza tematem) rzeczy ...

a pan na studiach widział żeby kiedykolwiek ktoś dostał gorszą ocenę,? z powodu ortografii czy nawet granmatyki
    (oczywiście poza kierunkami lingwistycznymi)
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 17-10-2005 o 09:35

Domyślnie

Więc żegnam . Bez urazy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Tutaj też jest parę innych osób z UW (m.in. z Ph.D.) więc w imię tej świetnej uczelni - PAX
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 17-10-2005 o 09:54

Bywalec Awatar ziemna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Zawsze myślałem, że to ja taki głąb, że wypocin młodych pracowników naukowych UW nie rozumiałem... Teraz mi się trochę rozjaśniło...

A wracając do "adremu" - miałem okazje ostatnio obejrzeć Sigmę 18-200, bo kupiła ją moja znajoma. To jest naprawdę (o dziwo!) szkło klasy kita. Tylko nie wiem, czy to dobrze świadczy o Sigmie czy kiepsko o Canonie...
    Dla niezamożnego amatora może być.
    EOS 300D, EOS 300, 580EX, gripy, parę szkieł ale bez "L", + nostalgia: Zorkij, Zenit i parę szkieł M42

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Pozwolę się nieco niezgodzić - kit często przejawia paskudną cechę przy fotografowaniu nocą scen z intensywnymi źródłami światła (lampy, itp), od której Sigma jest wolna. Kit rozszczepia światło i tworzy ochydne tęczowe kółka na fotkach. Sigma natomiast takiego ordynarnego efektu się ustrzega.

Bywalec Awatar ziemna
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Kit rozszczepia światło i tworzy ochydne tęczowe kółka na fotkach.
    Mój tego jeszcze nigdy nie zrobił. Może jak mu się wytrze warstwa przeciwodblaskowa, to zacznie... Ale widziałem na różnych forach sporo skarg.
    EOS 300D, EOS 300, 580EX, gripy, parę szkieł ale bez "L", + nostalgia: Zorkij, Zenit i parę szkieł M42

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ziemna
    Mój tego jeszcze nigdy nie zrobił. Może jak mu się wytrze warstwa przeciwodblaskowa, to zacznie... Ale widziałem na różnych forach sporo skarg.
    Miejmy nadzieję, że nie - trafił Ci się widać dobry egzemplarz
    To chyba nie jest kwestia tej warstwy, wiele osób zgłaszało te problemy z nowymi kitami - one, teoretycznie przynajmniej, powinny mieć tę warstwę nieruszoną.

Strona 10 z 16 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów