No to może jakas stodoła? Dużo miejsca i lec na sianie możnapo zdjęciach.
Mógłbyś spróbować też np. na sali gimnastycznej w jakiejś szkole. Pomysł ze stacją benzynową wydaje się być fajny.
No to może jakas stodoła? Dużo miejsca i lec na sianie możnapo zdjęciach.
Mógłbyś spróbować też np. na sali gimnastycznej w jakiejś szkole. Pomysł ze stacją benzynową wydaje się być fajny.
o sali gimnastycznej tez myślałem, w sumie mogło by być ciekawie. Różne dyscypliny sportu w wykonaniu młodych
Stacji benzynowej kurcze jakoś nie widzę oczami wyobraźni może kilka ujęć, ale cała sesja…
Do fotek w deszczu troszkę chyba jednak za mało mam doświadczenia, no i młodzi musieli by się zgodzić. No ale musze to przemyśleć.
Mad_Mac a ten pałacyk o którym pisałeś to jest miejscowość Świerklaniec? Kurcze trochę jednak daleko mam, zresztą tak samo jak ta cementownia
W Częstochowie jest fajna cementownia ale niezadaszona, a tam gdzie jest zadaszona to strach wejść żeby się nie zawaliło….
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.
Może coś takiego przypadło by parze młodej do gustu http://www.pleneri.com/2009/11/w-odw..._fotograficzny