Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Pomysły na plener ślubny gdy nie ma pogody ?

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie Pomysły na plener ślubny gdy nie ma pogody ?

Witam,
    Możecie mi podrzucić jakieś pomysły na plenery ślubne i nie tylko jak nie ma pogody?
    Np. leje deszcz, a terminu nie ma jak przesunąć bo suknia wypożyczona…
    Pierwsze co mi osobiście przyszło do głowy, to jakiś pałacyk i robienie we wnętrzach.
    Niestety w mojej okolicy jedyny fajny pałacyk krzyczy sobie 150 zł…
    Drugi pomysł jaki miałem to jakiś duży dworzec kolejowy nowoczesny lub w starym stylu (nieważne) ważne żeby zadaszony.
    Ale może ktoś z was ma inne ciekawe pomysły?
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Domyślnie

Stara zamknieta fabryka

Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nesla Zobacz posta
    Stara zamknieta fabryka
    kurcze fabryczke starą fajną mam, ale niestety niezadaszoną

ps. czy nie ma ryzyka że, z dworca PKP ktoś pogoni fotografa razem z parą młodą...
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Parasol, kalosze i skakać po kałużach...
    ...gdyby suknia nie była wypożyczona...

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Ja bym sie udal do Grodzca do starej cementowni. To chyba jakies 40 minut od Czestochowy. Sa tam takie jakby kominy(cos jak w elektrowniach) do ktorych mozna wejsc. Do tego ruiny calej cementowni(zadaszonej) tez robia wrazenie. Ostatnio pojechalem tam z aparatem to mnie wciaglo na 4h i zmaltretowalem 8gb rawow.
    Nie mialem jeszcze czasu tego obrobic ale jak chcesz to moge cos zrobic i wkleic po 22 jak bede juz w domu.
    Rewelacyjny palacyk slubny jest jak sie jedzie z piekar slaskich w strone lotniska. Mialem tam swoja sesje slubna. Bajka. Brali 100zl za wejscie na sesje.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Stacje benzynowe są klimatyczne o zmroku a do tego większość jest zadaszona. I jest szansa, że się jakiś TIR w tle ustrzeli.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

W deszczu mogą wyjść fajne zdjęcia, ja bym się tego nie bał.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar gervee
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to może jakas stodoła? Dużo miejsca i lec na sianie można po zdjęciach.
    Mógłbyś spróbować też np. na sali gimnastycznej w jakiejś szkole. Pomysł ze stacją benzynową wydaje się być fajny .
    ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    W deszczu mogą wyjść fajne zdjęcia, ja bym się tego nie bał.
    Są dwa rodzaje deszczu. Pierwszy naturalny i trudno przewidywalny. Owszem można próbować ale istnieje sporo zagrożeń od odbijającego się światła od kropel wody do kiepskiego samopoczucia Młodej Pary poprzez niezapewnienie odpowiednio komfortowych warunków. Drugi przypadek to deszcz sztuczny całkowicie przewidywalny i zapewniający całkowite bezpieczeństwo nie tylko młodym ale i sprzętowi. W tym przypadku zdjęcia faktycznie mogą wyjść super.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

o sali gimnastycznej tez myślałem, w sumie mogło by być ciekawie. Różne dyscypliny sportu w wykonaniu młodych
    Stacji benzynowej kurcze jakoś nie widzę oczami wyobraźni  może kilka ujęć, ale cała sesja…
    Do fotek w deszczu troszkę chyba jednak za mało mam doświadczenia, no i młodzi musieli by się zgodzić. No ale musze to przemyśleć.

Mad_Mac a ten pałacyk o którym pisałeś to jest miejscowość Świerklaniec? Kurcze trochę jednak daleko mam, zresztą tak samo jak ta cementownia
    W Częstochowie jest fajna cementownia ale niezadaszona, a tam gdzie jest zadaszona to strach wejść żeby się nie zawaliło….

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów