nie mierze Cie swoja miara i apsolooootnie Cie nie oceniamZamieszczone przez Gniewkos
nie kontynuuje zagadnien powyzszych i nie zamierzam czegokolwiek udowadniac, ni podawac mojego sposobu wnioskowania bo na pyskowke ani ochotyani czasu ani ten topic...
od kiedy uzywasz dslr-aZamieszczone przez Gniewkos
od dawna
raczej tak, a <nie obraz sie czasem> czy aby nie "zapomnial wol jak cieleciem byl"
kolejna historyjka (na temat)
znajomy, posiadacz przyzwoitego kompakta z dlugim zooomem, NIE-biedny, napalil sie na lustrzanke.... juz , juz ... przebieral nozkami by cos sobie nabyc juz , juz ... "bo chce fajne zdjecia". zabralem go na zajecia zobacz canona zanim kupisz, w listopadzie/grudniu w warszawie. wzial do reki... fuj... jakie to ciezkie..., gdzie jest lajfwiu.... po cholere mi tyle ustawien... leee, te zdjecia to cos nie bardzo ... mam zmieniac obiektywy![]()
to znaczy ze musze nosic dwa
ciezkie to jak jasna cholera.... plecak
nie da sie luzem do torby
i na koniec uslyszalem: juz wole mojego łupa (kompakta), przynajmniej nie musze go szanowac
takie jest typowe postepowanie uzytkownika,
moze pozyc mu swojego zestawu, niech sie przekona, ze mu sie to nie podoba i wszystcy beda zadowoleni, chociaz TY mnie nie bedziesz lubil, ale chociaz kasy na prozno cosc nie wywali :wink: