Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Wybór lustrzanki dla kumpla

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    ursn

Domyślnie

akcja sprzed tygodnia: rozpoczecie roku, chcialem corce zdjecie w szkole wykonac, rozgladam sie wokolo i co widze z moim 400d+c18-200 wygladalem jak dziad ostatni mam nadzieje, ze corce wstydu nie przynioslem , rodzice z 40/50D jedyne co mnie pocieszylo, ze kity chyba sciagane nie jeszcze nie byly, ale te czerwone obwodki na paskach, nawet gosc z alfa patrzyl na mnie nieco z gory, a ja jak ten obszarpaniec.... wstyd

po com to napisal
    ano coby sie kolega wstydzic nie musial wyda chlopina 6kilo i nie dosc ze zdjecia bedzie mial jak z kompakta to jeszcze nawet wygladal nie bedzie

tak ciut powazniej, ale bez przesady :-D
    skoro budzet ograniczeniem nie jest, a kumpel chce cos fajnego dlaczego ograniczac mu ta frajde?
    w kwestii superzoomoof - 18-200 podobno optycznie nikor jest znacznie lepszy od canona, potrenuje w pazdzierniku
    skoro mamy do wydania 6kzl dla typowego amatora od zielonego auto to moje typy
    1: nikon d90+n18-200
    2: canon 50d+c18-200
    innych brak
    uzywanie tak szerokiego zakresu ogniskowych rozleniwia strasznie, ale przede wszystkim jest wygodne, co uwidacznia sie szcegolnie przy foceniu dzieci
    odnosnie body - rozumiem, ze gosc chce forse wydac jeden raz, nie bedzie pozniej dokladal obiektywow tudziez innych wynalakow typu wymiana body, wiec nie oszczedzalbym na samym aparacie

EDIT: z lampa bym nie szalal, z tym cudem tez trzba umiec sie poslugiwac, na poczatek wbudowana wg mnie styknie, jak poczuje jej brak oglosi sie ankiete na forum coby tu nabyc i .... vox populi, vox dei
    Ostatnio edytowane przez vit ; 08-09-2009 o 00:07

Uprawnienia umieszczania postów