Trudno oceniać czasopismo na podstawie trzech rozkładówek zamieszczonych na Forum. Kiedyś wybijałem ważniejszy tekst grubszą czcionką na początku artykułów ale to raczej strata miejsca w tego typu czasopiśmie. Pewnie, że najlepiej jest dawać zdjęcia na cała stronę lub połowę ale też ze względu na budżet jesteśmy ograniczeni ilością miejsca. Co do ilości i samych zdjęć to w większości przypadków znajdują się tylko te co powinny się znaleźć czyli takie o których jest mowa w tekście. Nie jest to pismo stawiające na pierwszym miejscu najlepsze zdjęcia ale drogę jak do tej „najlepszości” dojść dlatego też znajdują się też zdjęcia gorsze lub całkiem złe aby czytelnik mógł zobaczyć różnicę. Czasem aby omówić jakiś temat nie wystarczy pokazać kilka zdjęć. Poza wywiadem i galerią Cyberfoto nie zajmujemy się promocją samej fotografii. Ja napisałem, że mi odpowiada co nie oznacza, że jest to mistrzostwo świata i okolic. Jedyne za czym nie przepadam to poddruki, które znalazły się w jednym artykule. Graficznie jest ładnie ale może się źle czytać.