Jakoś zdjęcia z artykułu o rajdach nie przekonują by do czynienia było tutaj z osobą znającą się nieco bardziej niż przeciętniak na tym rodzaju fotografii. W Polsce jest wielu dużo lepszych fotografów rajdowych.
"Nie bój się perfekcji, ona nam nie grozi."
O, znalazłem wątek o mnie
A więc tak : przeklejki ode mnie nie będzie w żadnej formie, bo to gazeta Sergiusza i to on decyduje o tym co można, a czego nie można.
Autoryzacja przebiegła szybko i sprawnie, nie było zbyt wielu poprawek. Kilka razy tylko zmieniałem układ zdjęć.Póki nie przeczytasz, to się nie dowieszPolecam przeczytać wywiad, może w końcu pokażę się wam z innej strony. Tekst traktuje o dość dużej liczbie aspektów mojego życia fotograficznego i nie tylko, dlatego gorąco zachęcam
![]()
w końcu mamy swoją forową gazetkę![]()
Wiecie co....ogólnie to siano niektórym wystaje z butów.
To z kim Sergiusz przeprowadza wywiady i kto pisze artykuły o fotografii lotniczej i rajdowej to nie jest wasza broszka tylko Sergiusza jako redaktora naczelnego.
Imho teksty w stylu "znam wielu bardziej utalentowanych i z lepszym dorobkiem, których można było zaprezentować".....no i co z tego ale nie zostali zaprezentowani z jakichś (znanych Sergiuszowi) powodów. Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek.
Mnie bardzo podoba się charakter czasopisma lustrzanka. Szkoda tylko, że u mnie w mieście nigdzie nie moge go dostać
Nie ładnie Panowie...ciuś ciuś.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
"Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek."
zgadzam się pod jednym warunkiem - że micles prawi tam rozsądnie i nie opiniuje spraw/tematów/czegokolwiek... jako "ciekawostka", przedstawienie "jakiegoś" fotografującego młodego człowieka i pozytywny bodziec dla innych jak najbardziej ;-) trzeba pamiętać, że sporo osób rozpoczynających przygode z fotografia bierze felietony/wywiady/artykuły w podobnych czasopismach jako prawdy przenajświętsze ;-) Ale żeby nie było - szczere i życzliwe gratulacje micles!
To teraz czekam, aż chociaż jeden z forumowiczów niezależnych (nie ja i nie Sergiusz) przeczyta ten walony wywiad i oceni go w miarę obiektywnie![]()