Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 119

Wątek: Wywiad z miclesem

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przy okazji aby nie zakładać nowego wątku to wewnątrz czasopisma znajduje się obszerny artykuł Viteza o fotografowaniu na pokazach lotniczych oraz reportaż z rajdu Elmot, którego autorem jest Kuzi4

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Przy okazji aby nie zakładać nowego wątku to wewnątrz czasopisma znajduje się obszerny artykuł Viteza o fotografowaniu na pokazach lotniczych
    Disclaimer - napisany w kwietniu tego roku z myślą o tegorocznych pokazach . Zostanie na przyszły rok .

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Disclaimer - napisany w kwietniu tego roku z myślą o tegorocznych pokazach . Zostanie na przyszły rok .
    Radom (czy cokolwiek to bedzie) jest co dwa lata Timing (wiem że nie od Ciebie zależny) przepiękny...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Awatar fotosesja
    Miasto
    Trn

Domyślnie

Jakoś zdjęcia z artykułu o rajdach nie przekonują by do czynienia było tutaj z osobą znającą się nieco bardziej niż przeciętniak na tym rodzaju fotografii. W Polsce jest wielu dużo lepszych fotografów rajdowych.
    "Nie bój się perfekcji, ona nam nie grozi."

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

O, znalazłem wątek o mnie

A więc tak : przeklejki ode mnie nie będzie w żadnej formie, bo to gazeta Sergiusza i to on decyduje o tym co można, a czego nie można.

Autoryzacja przebiegła szybko i sprawnie, nie było zbyt wielu poprawek. Kilka razy tylko zmieniałem układ zdjęć.
    Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Może M. jakaś metamorfozę przeszedł.
    Póki nie przeczytasz, to się nie dowiesz
    Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    A właściwie, to o czym ten wywiad? O tym, że "młody, ale już całkiem sporo osiągnął?" Czy jako o fotografie, jego zdjęciach, ale OGÓLNIE?
    Znam wiele innych młodych o znacznie większym talencie i dorobku. Micles to (dla mnie) świetny rzemieślnik, któremu czasem udaje się zrobić małe dzieło sztuki.
    Polecam przeczytać wywiad, może w końcu pokażę się wam z innej strony. Tekst traktuje o dość dużej liczbie aspektów mojego życia fotograficznego i nie tylko, dlatego gorąco zachęcam

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

w końcu mamy swoją forową gazetkę
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Radom (czy cokolwiek to bedzie) jest co dwa lata Timing (wiem że nie od Ciebie zależny) przepiękny...
    Góraszka, Kraków (?) , plus lokalne pikniki, plus mistrzostwa akrobacji gdzie zawsze jakiś pokazik się trafi. Plus wyjazdy... no będzie coś i za rok...

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Wiecie co....ogólnie to siano niektórym wystaje z butów.
    To z kim Sergiusz przeprowadza wywiady i kto pisze artykuły o fotografii lotniczej i rajdowej to nie jest wasza broszka tylko Sergiusza jako redaktora naczelnego.
    Imho teksty w stylu "znam wielu bardziej utalentowanych i z lepszym dorobkiem, których można było zaprezentować".....no i co z tego ale nie zostali zaprezentowani z jakichś (znanych Sergiuszowi) powodów. Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek.
    Mnie bardzo podoba się charakter czasopisma lustrzanka. Szkoda tylko, że u mnie w mieście nigdzie nie moge go dostać

Nie ładnie Panowie...ciuś ciuś.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Coś już napisał Awatar Intense
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

"Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek."

zgadzam się pod jednym warunkiem - że micles prawi tam rozsądnie i nie opiniuje spraw/tematów/czegokolwiek... jako "ciekawostka", przedstawienie "jakiegoś" fotografującego młodego człowieka i pozytywny bodziec dla innych jak najbardziej ;-) trzeba pamiętać, że sporo osób rozpoczynających przygode z fotografia bierze felietony/wywiady/artykuły w podobnych czasopismach jako prawdy przenajświętsze ;-) Ale żeby nie było - szczere i życzliwe gratulacje micles!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To teraz czekam, aż chociaż jeden z forumowiczów niezależnych (nie ja i nie Sergiusz) przeczyta ten walony wywiad i oceni go w miarę obiektywnie

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów