Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 119

Wątek: Wywiad z miclesem

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    oprócz 1 zdjęcia Miclesa które mi się bardzo spodobało
    Które?

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba z jakiejś inscenizacji historycznej... umierający żołnierz. Fajny kadr, chwila i kolorystyka.

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Owszem ten cały wywiad to były niezłe jaja.
    Szczególnie wstawka redaktora/prezentera o aparatach lustrzankowych implementowanych w telefonach komórkowych.
    EOS + Speedlite

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    Chyba z jakiejś inscenizacji historycznej... umierający żołnierz. Fajny kadr, chwila i kolorystyka.
    Here you go :
    Już było wystawiane na CB, w moim wątku Repo

Uzależniony

Domyślnie

Micles, kiedyś próbowałem Ci coś przekazać i dostałem warna za wyzłośliwianie. Nie chciałem wtedy, teraz też nie chcę.
    Gratuluję dobrego samopoczucia.

Pytanie mam jednak: co myślisz czytając np. coś takiego: "Bywając na przeróżnych imprezach masowych łatwo daje sie zauważyć sporą (i coraz większą) liczbę osób z lustrzankami i podpiętymi, co lepszymi szkłami, nie będącymi jednak zawodowym (ani pół-zawodowym) fotoreporterem"
    Mój ówczesny, niefortunny, post zahaczał o szkołę, o której sam wspominałeś.

I dalej w "Lustrzance": "Swoboda pióra to coś całkiem innego niż fotografowanie". Święta prawda.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Liczy się przesłanie. Odrzućmy formę, wznieśmy się wyżej

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jako, że zrobił się całkiem fajny wątek obfitujący w ciekawe wypowiedzi proponuję mały quiz. Najciekawsze dotychczasowe wypowiedzi postanowiłem nagrodzić archiwalnym numerem Lustrzanka nr 4 ( okładkę i zawartość znajdziecie na www.tmf.waw.pl ) z ubiegłego roku w, którym znajduje się również wywiad z użytkownikiem Forum CB Bartkiem Jasickim, laureatem konkursu na zdjęcie miesiąca. Jako, że większość z Was poczuła się już jak członek jury oceniając czasopismo proponuję aby teraz oceniła swoją wypowiedź i jeśli uzna ją za ciekawą wysłała mi na PW adres pocztowy celem wysłania nagrody przy pomocy pocztowego kleju. :-D

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Jak czytam wypowiedzi w tym wątku, to sam nie wiem co sobie myśleć. Nawet, pomimo faktu, że z częścią uwag się zgadzam, to sposób ich wypowiedzenia przyprawia mnie o zażenowanie. Nie wiem Panowie, kto was uczył wychowania.

Najwyraźniej czujecie przemożną potrzebę pinformowania każdego, że jest do niczego, z takich czy innych powodów. Wygląda jakbyście byli na misji i krucjacie przeciwko wszystkiemu i wszystkim, co według Was odstaje od norm najwyższej jakości, w której nikomu nic nie można zarzucić.

A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji? Że życie samo zweryfikuje (w przypadku Miclesa), że rynek zweryfikuje (w przypadku pisma) i wasze komentarze, nie dość, że jak piąte koło u wozu, to cuchną zwyczajnym chamstwem?

Posiadanie racji, nie daje nikomu prawa, by głosić ja na lewo i prawo nie licząc się z kosztami innych osób, chociaż nawet do tej racji mam dużą wątpliwość.

Zwyczajnie nie rozumiem, czemu, skoro i pismo i wywiad do was nie trafia, nie mogliście zwyczajnie zignorować czy pominąć ten wątek.

No koniec powiem, że chylę czoła przed Miclesem, za wytrwałość w tym co robi oraz za przchedzoenie ponad takimi zaczepkami, trzeba być dużym człowiekiem, by to potrafić, ja bym chyba nie dał rady.
    "A nie pomyśleliście, że świat i inni forumowicze mogą się obejść bez waszej misji?"
    Cholera, nie pomyślałem... Oczywiście że mogą. Nie będę przeszkadzał. Dla mnie EOT.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Here you go :
    Już było wystawiane na CB, w moim wątku Repo
    Heh, Micles prawie jak Robert Capa Ale coś za czysty ten mundur - może spróbuje kiedyś wkręcić się w jakiś prawdziwy battle :cool:

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Trochę klimatu wojny poczułem, ale to jeszcze nie jest to... Chociaż ziemią od wybuchow Lka dostała ^^

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów