Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: [iblip]zdjęcia...

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie [iblip]zdjęcia...

Witam i zapraszam do oglądania.

Poniższe zdjęcia zrobione zostały w Tarnowie (wczesny ranek + mgła).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Komentarze/krytyka/uwagi mile widziane
    "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

oj, oj...nieźle... fajne miejsca, fajne zdjęcia, fajne B/W ( w kolorze nie były by tak "surowe" no i klimat byłby nie ten)...wychodzi na to, że Tarnów fajne miast jest do fotografowania...szczególnie dla kogoś komu chce się raniutko wstać))

Coś już napisał Awatar Pitek
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

ta fotografia, to nie moja działka ale mnie się podobają:smile:
    Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Racja Adso, w kolorze zdjęcia były takie szaro-bure (przez mgłę), aczkolwiek już zanim wyszedłem rano z domu, wiedziałem że celem są zdjęcia b/w
    "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Z całej bardzo dobrej serii nie podchodzi mi czwóreczka. Ale tylko dlatego że nia pasuje do klimatu ppozostałych. Pogratulować tylko dobrego warsztatu w B&W oraz zacięcia do rannego wstawania.

Bywalec Awatar radmro
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

Fajne kadry, fajna obróbka. A Tarnów rzeczywiście jest bardzo dobrym miastem do fotografowania. Miło je wspominam jeszcze z "analogowych" czasów :-)
    5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
    flickr

Domyślnie

Fajne, podoba mi sie to i kadry i obrobka, 4 najmniej, 1 i 2 najbardziej

Bywalec Awatar zonk
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

A mnie tu pachnie HDRem, i same zdjęcia średnio mi podchodzą (nie mój klimat)
    Pozdrawiam
    >>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<

Domyślnie

Ciekawa technika, koncepcja. Najbardziej przekonująco wpłynęła na mnie jedyneczka. Trójeczkę ciąłbym kadrem przez bramę - bez muru.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zonk Zobacz posta
    A mnie tu pachnie HDRem...
    nie ma tu żadnego HDR'u, ani nic podobnego

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów