To jeszcze jedno pytanko, widać na twojej A75 że była rozkręcana, chodzi mi głównie o śrubki czy były wyrobione od śrubokręta. Tak sobie myślę, że chyba zaryzykuję :-D, najwyżej strace kase za przesyłkę
To jeszcze jedno pytanko, widać na twojej A75 że była rozkręcana, chodzi mi głównie o śrubki czy były wyrobione od śrubokręta. Tak sobie myślę, że chyba zaryzykuję :-D, najwyżej strace kase za przesyłkę
Dzięki wielkie kolego Bluecrush. Narazie będe musiał jeszcze jakiś czas poczekać bo mam w planach wyjazd do W-wy to może wtedy przy okazji podrzuce. Ale jak Ci odeślą to zrób test i podziel się wynikami![]()
Dostales juz moze naprawiony aparat? Ja oddawalem swoj do naprawy chyba 22.06 i do tej pory nie jest jeszcze naprawiony.
nie mam takich "aparatów" ale co do terminu naprawy. Jak mi w 350D stanęło szkło, to naprawione miałem w 3 tygodnie a to tylko dlatego że dałem legitymację prasową i fotoreporterowi szybciej naprawiają. "Normalnym" ludziom to może trwać z doswiadczenia znajomych wiem nawet do 2 miesięcy. Zadzwoń do serwisu i sie zapytaj o stan naprawy
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
No wlasnie regularnie dzwonie. W zeszlym tygodniu uslyszalem, ze bedzie gotowy na dzisiaj, a wczoraj powiedzieli mi, ze pan ktory reperuje aparaty robi dopiero numery 85XXX, a ja mam 86XXX (podobno ma byc w nastepnym tygodniu, ale jakos w to watpie). Cale szczescie, ze mam juz drugi aparat.
Witam
dzisiaj wrócił do mnie aparat cały i zdrowy naprawiony cyknołem pare próbnych fotek i wygląda że wszystko jest ok. Co do naprawy to ja swój wysłałem 21.06 czyli 22.06 był u nich i dostałem dzisiaj tj 20.07 czyli miesiąc jak w morde strzelił ale ważne że został naprawiony.
Pozdrawiam
Ja wlasnie w piatek tez odebralem aparat. Tu nalezy sie pochwala serwisowi, ze zaraz po wykonaniu naprawy telefonicznie poinformowal mnie o tym fakcie. Teraz pora na intensywne testy.
W moim A 70 została wymieniona matryca i po dwóch tygodniach zaczął aparat robić foty jakby lał deszcz-brak ostrości-a do tego nadal są w kolorze burym.Czyżby takie cyfraki Canona miały żywotność do 5 lat?