Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: A70 - problem z fotkami

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

To jeszcze jedno pytanko, widać na twojej A75 że była rozkręcana, chodzi mi głównie o śrubki czy były wyrobione od śrubokręta . Tak sobie myślę, że chyba zaryzykuję :-D, najwyżej strace kase za przesyłkę

Bluecrush
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciosna Zobacz posta
    To jeszcze jedno pytanko, widać na twojej A75 że była rozkręcana, chodzi mi głównie o śrubki czy były wyrobione od śrubokręta . Tak sobie myślę, że chyba zaryzykuję :-D, najwyżej strace kase za przesyłkę
    Staralem sie to robic tak zeby niebylo widac ale jak ktos sie bedzie chcial dopatrzec to dopatrzy. Życze powodzenia z serwisem i daj znac jak bedziesz cos juz wiedzial.
    Pozdrawiam

Bywalec Awatar Ciosna
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Dzięki wielkie kolego Bluecrush. Narazie będe musiał jeszcze jakiś czas poczekać bo mam w planach wyjazd do W-wy to może wtedy przy okazji podrzuce. Ale jak Ci odeślą to zrób test i podziel się wynikami

Bluecrush
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciosna Zobacz posta
    Dzięki wielkie kolego Bluecrush. Narazie będe musiał jeszcze jakiś czas poczekać bo mam w planach wyjazd do W-wy to może wtedy przy okazji podrzuce. Ale jak Ci odeślą to zrób test i podziel się wynikami
    Niema problemu jak tylko dostane aparat z powrotem dam znac co i jak.
    Pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dostales juz moze naprawiony aparat? Ja oddawalem swoj do naprawy chyba 22.06 i do tej pory nie jest jeszcze naprawiony.

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

nie mam takich "aparatów" ale co do terminu naprawy. Jak mi w 350D stanęło szkło, to naprawione miałem w 3 tygodnie a to tylko dlatego że dałem legitymację prasową i fotoreporterowi szybciej naprawiają. "Normalnym" ludziom to może trwać z doswiadczenia znajomych wiem nawet do 2 miesięcy. Zadzwoń do serwisu i sie zapytaj o stan naprawy
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No wlasnie regularnie dzwonie. W zeszlym tygodniu uslyszalem, ze bedzie gotowy na dzisiaj, a wczoraj powiedzieli mi, ze pan ktory reperuje aparaty robi dopiero numery 85XXX, a ja mam 86XXX (podobno ma byc w nastepnym tygodniu, ale jakos w to watpie). Cale szczescie, ze mam juz drugi aparat.

Bluecrush
    Guest

Domyślnie

Witam
    dzisiaj wrócił do mnie aparat cały i zdrowy naprawiony cyknołem pare próbnych fotek i wygląda że wszystko jest ok . Co do naprawy to ja swój wysłałem 21.06 czyli 22.06 był u nich i dostałem dzisiaj tj 20.07 czyli miesiąc jak w morde strzelił ale ważne że został naprawiony.
    Pozdrawiam

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja wlasnie w piatek tez odebralem aparat. Tu nalezy sie pochwala serwisowi, ze zaraz po wykonaniu naprawy telefonicznie poinformowal mnie o tym fakcie. Teraz pora na intensywne testy.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

W moim A 70 została wymieniona matryca i po dwóch tygodniach zaczął aparat robić foty jakby lał deszcz-brak ostrości-a do tego nadal są w kolorze burym.Czyżby takie cyfraki Canona miały żywotność do 5 lat?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów