Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Legenda fotografii ukradła zdjęcia? ANNE LEIBOWITZ KOLEJNY RAZ PRZED SĄDEM

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Pytam się, na jakiej podstawie twierdzisz że jest to domeną społeczeństwa polskiego?
    na takiej, ze przez 29 lat zycia mieszkalem w Polsce (zreszta, nadal sie w niej pojawiam raz na kilka miesiecy) i przez kontrast z innymi nacjami widze bardzo wyraznie rozne polskie przywary. zreszta, tak samo jak rozne rzeczy, ktore w Polsce swietnie ida, a ktorych przecietny mieszkaniec, z lokalnej perspektywy, nie dostrzega i nie docenia.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

No bo, oczywiście, owe inne nacje poznałeś tak dobrze jak nas *baczność* POLAKÓW *spocznij*?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Bezsensowna kłótnia Panowie nic nie wnosząca do wątku.

PS. Pank, a mieszkałeś kiedykolwiek za granicami Polski? Jeśli nie, to nie wiesz o czym akustyk pisze. Ja Go rozumiem w pewnym sensie.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No bo, oczywiście, owe inne nacje poznałeś tak dobrze jak nas *baczność* POLAKÓW *spocznij*?
    a to juz jest Twoj wlasny wniosek. ja nie uwazam, ze musze poznac na wylot mentalnosc Francuzow, Niemcow czy Wlochow, zeby miec pewna subiektywna opinie o to co mi sie w ich spoleczenstwach podoba a co nie.
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Proponuję wejść na wątek o Steczkowskiej a dowiecie się wiele o bezinteresownej zawiści.

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie Panowie, litości

przestańcie udowadniać tezę, że gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. Intencją tego postu nie było doprowadzenie do kłótni na forum a prosta informacja o tym, że Leibowitz ma problemy z wymiarem sprawiedliwości, takie są fakty i bez względu na narodowość piszących, czy czytających nic tego nie zmieni.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Starczy!
    Będzie wyrok to sobie na ten temat porozmawiamy.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów