Ale to moze nie w tym watku? Albo najlepiej na privieZamieszczone przez maku
.
Ale to moze nie w tym watku? Albo najlepiej na privieZamieszczone przez maku
.
Racja. Znowu mogło by się niemiło zrobić.Zamieszczone przez Vitez
Całkiem zaskakujący jest kierunek rozwoju tematu.
Wracając do źródła:
Ciekawe podejście, szczególnie z tym słowem "nędzne". Pewnie że linhofowi z cyfrową przystawką 8000x9000pix i rejestracją 24bity na kolor nic nie dostoi. Przy takim sprzęcie wszystko jest nędzne, ale... Spróbuj to zabrać w plener. Kamera 12kg, statyw ze 20, komp do rejestracji....Zamieszczone przez Jac
I pytanie: czy masz coś lepszego? Albo nie tak: czy masz coś choć odrobinę zbliżonego jakościowo do 5D?
Piszę to, bo właśnie przed chwilą zakończyłem wydruki sampli ze strony Canona. Zapuściłem na format A3 na wykalibrowanej drukarce. Mam do porównania materiał z 22MPix z Hasselblada drukowany w identycznych warunkach. Przynajmniej w tym przypadku różnica jakościowa nie upoważnia do zastosowania kategorii "nędzne".
Pozdro.
P.S. Rozmawiam z małolatem o moim samochodzie i ze sto wad mi wynalazł (nie będę wymieniał). Pytam zatem: a czym jeździsz. Nooo tuningowanym maluchem, ale jak... (i cała lista przy której 911 to tylko nędzne jeździdełko).
1. miałem EOS 100 10 lat i byłem względnie zadowolony,Zamieszczone przez Tomasz Golinski
2. to był wówczas najtańszy DSLR i do tego wybór generalnie był żaden a byłem zdesperowany (DSLR JUŻ i basta!)
3. miałem trochę sprzętu po EOS 100 i nie chciałem zmieniać całego systemu
4. krytykowanie czegoś nie przeszkadza mi w używaniu tej rzeczy, nie jestem onanistą, samochód którym jeżdżę od czterech miesięcy także nie w pełni mi się podoba, ale wybrałem go świadomie bo - nie ma rzeczy idealnych...
20Dset
maj łeb...
Już jest niemiło, bo Tytus pomimo swojego światowego obycia chyba nas obraża. Przynajmniej ja to tak odbieram.Zamieszczone przez maku
Jeżeli ktoś poczuł się obrażony tym co piszę to przepraszamZamieszczone przez Jurek Plieth
kończę temat i więcej do niego nie wracam
20Dset
maj łeb...