Tytus, lepiej gadaj co się z Tobą działo, miast zadawać jakieś tam techniczne pytaniaZamieszczone przez Tytus
![]()
Witam Cię serdecznie i pozdrawiam :-D
Tytus, lepiej gadaj co się z Tobą działo, miast zadawać jakieś tam techniczne pytaniaZamieszczone przez Tytus
![]()
Witam Cię serdecznie i pozdrawiam :-D
hmmmZamieszczone przez Jurek Plieth
6 tygodni wakacji, 3 na Borneo, 2 na półwyspie malajskim, 1 w Polsce a wcześniej trochę pracy miałem za dużo i na fora czasu nie było
a pytania mam powazne, bo zdjęć nie chciałbym spieprzyć
choć i tak nie podobaja mi się za bardzo, to nie był wyjazd fotograficzny, na to trzeba chwili zastanowienia a tu albo człowiek ział ze zmęczenia i zalewał aparat potem, albo czasu nie było, by pół dnia w jednym miejscu posiedzieć i tematu poszukać, to będzie raczej reporterka z kilkoma ładnymi zdjęciami i nic więcej niestety...
ale za to wakacje miałem przednie, 9 kg mniej, w sumie 12 dni w dżungli, zdobyte Kinabalu, 200 km zrobione łodziami po rzekach Borneo, przygody każdego dnia, rewelacja...
Także pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Tytus ; 06-09-2005 o 12:02
20Dset
maj łeb...
Ach to tam ludziska preferują Nikona. No, nie ma się co dziwić, dzikusyZamieszczone przez Tytus
![]()
wiesz co, ja gdziekolwiek jeżdżę to widze w większości Nikony, może skośnocy mają ich więcej, ale jednak Nikony przeważają...Zamieszczone przez Jurek Plieth
czym to jest spowodowane???, nie mam pojęcia...
20Dset
maj łeb...
Widzę, że bywamy w zupełnie innych miejscachZamieszczone przez Tytus
![]()
Może do Nikona trzeba mieć skośne (no przeca nie napiszę krzyweZamieszczone przez Tytus
) oko?
![]()
Sorry, MSPANC![]()
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
Zamieszczone przez Tytus
Moze Nikona ma lepsze 'wsparcie moralne' ? (fanki, hostessy)![]()
http://boxerka.getphoto.pl/high/b130...eb2a271549.jpg
No ja juz zamowilem jak tylko sie pojawiw USA to ja powinienem go miec narazie obiektyw 24-105 , ale sie okaze jak to bedzie w realuJuz nieoge sie doczekac
Ostatnio edytowane przez Krakers ; 07-09-2005 o 08:25
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
1. miałem EOS 100 10 lat i byłem względnie zadowolony,Zamieszczone przez Tomasz Golinski
2. to był wówczas najtańszy DSLR i do tego wybór generalnie był żaden a byłem zdesperowany (DSLR JUŻ i basta!)
3. miałem trochę sprzętu po EOS 100 i nie chciałem zmieniać całego systemu
4. krytykowanie czegoś nie przeszkadza mi w używaniu tej rzeczy, nie jestem onanistą, samochód którym jeżdżę od czterech miesięcy także nie w pełni mi się podoba, ale wybrałem go świadomie bo - nie ma rzeczy idealnych...
20Dset
maj łeb...