gafe strzeliłem na maxa:P to z zachwytu chyba nad samplami tego szkła. wybrany pomiar był punktowy tylko wybor puntku był przestawiony dla tego wychodził Front Focus. teraz jest wszystko OK.
...Always Look on the Bright Side of Life[40D + T17-50 2.8F]...and nothing else matters
A może by tak pobawić się fotografią w terenie. Jak dlamnie fotki wykresików, znaczków etc a to wszystko dodatkowo w sztucznym oświtleniu to jakieś nieporozumienie.
Pucha i słoki
W terenie zdjęcia mnie że tak powiem nie chwytają za serce - a tydzien wczeniej miałem w ręku soniaka alfę 100 najprostszy model z kitowym szkłem i widzę że znaczna różnica w ostrości jest na + dla sony co mnie dziwi. Mając szkło za 1.7K to powinno być troszkę widać różnicę na + dla systemu canon, jest jeszcze 2 kwestia ważna - tamron nie ma stabilizacji a słyszałem że tak jasne szkło nawet bez tego radzi sobie świetnie;] jak mi się uda bo już minęło 7 dni od momentu zakupu to wymienię go na ten nowszy model z stabilizacją i dopłacę te 5 stów:/
...Always Look on the Bright Side of Life[40D + T17-50 2.8F]...and nothing else matters
A co masz konkretnie na myśli? że nie warto ze stabilizacją?