Troyan, fajnie pokazałeś klimacik z festiwalu - improwizacja muzyczna i różnorodne formy ekspresji na twarzach artystów aż wyzierają ze zdjęć!![]()
Nie byłem na żadnym koncercie, ale fotki umożliwiają oglądaczowi poczuć jak tam było![]()
ja tez chcę robic takie fajne zdjęcia koncertowe i chodzic na takie fajne koncerty...
no pięknie, Troyan, pięknie! Znakomite foty i tym razem. Na niektórych "pozakonkursowych" z "Osady" razi trochę banding - jak to usunąć? - sam nie wiem
Fajnie wykorzystane silne światło do zbudowania kadru (#35,37). #34 też mi się podoba - miękkie przejścia tonalne w tle zamknięte sylwetą muzyka - i dobrze, że szumi![]()
No nie wiem co z tym zrobić, może musiałbym ograniczyć obróbkę poprostu. Ostatnio mi to zepsuło fajne ujecie, świeciło swiatło z tyłu, wokal tak sie ustawił ze promienie światła leciały w górę prosto z jego ust jak śpiewał. Niestety, jak rozjaśniłem twarz i dodałem clarity to wyszło mi halo od czoła, przez nos aż do brody
Reszta bluesa:
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Jak zrezygnujesz z tych rameczek to w moich oczach zdjecia będą bardzo bliskie ideału![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA