witajcie!
swego czasu magda mołek na okładce twojego stylu byla sfotografowana na tle takiej dosc sympatycznej fontanny...
czy ktos z Was wie moze gdzie ta fontanna wystepuje w przyrodzie?
bede wdzieczny za namiar
pozdrawiam
m
witajcie!
swego czasu magda mołek na okładce twojego stylu byla sfotografowana na tle takiej dosc sympatycznej fontanny...
czy ktos z Was wie moze gdzie ta fontanna wystepuje w przyrodzie?
bede wdzieczny za namiar
pozdrawiam
m
Wprawdzie nie odpowiem na twoje pytanie, raczej je uzupełnię (images.google.com twoim przyjacielem - to tak na przyszłość - nie każdy czyta prasę, ekhm, kobiecą).
Chodzi o to zdjęcie:
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ogród Saski?
@Merde - kto by tam czytał, zdjęcia oglądać - czasem trafia się na perełki. Moja połowica prenumeruje TS i na pewno mieliśmy ten numer, ale chyba poszedł na makulaturę już.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
chyba nie Ogród Saski, bo tam coś stoi na środku tej fontanny, a tu tego nie ma... w każdym razie to bardzo ładne fontanna, jak szukasz na sesję ;]
no wiec tak:
nie czytam prasy kobiecej - uwazam jednak ze viva i twoj styl maja najlepsze zdjecia i po to to przegladam...![]()
to nie ogrod saski...ktos kiedys mi powiedzial ze to gdzies kolo ulicy rozbrat...ale nic pewnego...
tak tak - szukam na plener tego
moze ktos jednak zna...czekam dalej na namiary![]()
Zatem po ostatnim przeglądzie zębów polecam magazyn PANI - dużo lepsze zdjęcia niż w TS moim zdaniem. Dodatkowo polecam Zwierciadło - zdjęcia bardzo dobre, a dodatkowo od jakiegoś czasu publikują cykl 'mistrzowie fotografii' z dobrej jakości reprodukcjami.
To może być fontanna przy Zamku Ujazdowskim (poniżej, przy agrykoli, są dwie) - LINK.
Ostatnio edytowane przez mate00sh ; 04-09-2009 o 13:24
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
A ja myślę, że to klasyczne miejsca na zdjęcia ślubne
http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.005466&z=18
Tu miał być mądry tekst ale się skasował.