Tak, 100% crop i z 2.8 lub jasniej![]()
Tak, 100% crop i z 2.8 lub jasniej![]()
koraf jest lepiej niż się spodziewałem...
Dzięki.
Wrzuciłem z premedytacją fotki z ext.2.0 ponieważ AF jest wtedy najwolniejszy, nawet na 300/2.8 L IS, a co do życzeń, nie jestem w stanie spełnić wszystkich ;-), gdyż jeszcze się taki nie narodził .... .Osobiście wolę robić zdjęcia niż testy
.
Przy okazji jak będę coś miał to wrzucę cropa 100%.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Koraf, fajną masz szklarnie, ale fotki które wrzuciłeś sa słabawe, absolutnie nic na nich nie widać, a na pewno nie szczegóły o których mówisz, w dodatku są strasznie mdłe i blade (zapewne TCx2 zrobił swoje), bo 300/2.8 to szklo z którego wychodzą fotki jak w IMAX 3D tylko że nie trzeba okularów 3D![]()
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Arra fotki nie wrzuciłem do oceny ;-) tylko do pokazania sprawności AF bo chyba o to chodziło.
Aparat mam za krótko(jeszcze się go uczę) aby pokazać lepsze fotybo po prostu ich jeszcze nie zrobiłem ale walczę z tym
.
Zamieszczone przez Largo
Zamieszczone przez koraf
I o to właśnie mi chodziło zaczynając dyskusję z autorem wątku.
Pozdrawiam.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ponieważ ktoś zlikwidował mój wątek z niezrozumiałych mi przyczyn, dlatego też wrzucam tu kolejną ciekawostkę związaną z problemami z 7D - http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=33702214