Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
Pewnie ma 20D + 7D i tak polaczyl
Przeciez napisales, ze po disable punktowo lapie ok. Mnie takze to ciekawi, bo od dawien dawna uzywam tylko 1 srodkowego punktu af. Jesli taki srodkowiec w 7D lapie ok, to mnie to bardzo cieszy.
No tak, właśnie w ogóle mi wczoraj po tym Disable łapało ok ze 135 bez korekty, a z 85 i 50 z korekta. Z tym, że właśnie - czy to był przypadek czy nie to nie wiem. Może mi się uda podjechać do Rafała dziś i w miejscu w którym dokonywaliśmy testów, z tymi samymi obiektami, ustawieniami ale na dwóch różnych korpusach, będziemy w stanie dojść do innych rezultatów.

Nie ukrywam bowiem, że wczorajsze próby były w warunkach dość ekstremalnych (cały czas iso 3200/6400), więc nie wiem czy nie oznacza to, że w warunkach dziennych będzie tak samo źle jak było.

Swoją drogą jak wkurzające jest to, że Canon nie daje wyboru użytkonikowi odnośnie Auto ISO. Do diaska! W maskę jeża! W byle Nikonie mogę sobie wybrać zachowanie Auto ISO jakie chce. A tutaj blokuje mi na maks. 3200 i nie mogę wyjść powyżej tego choćbym zrobił w majty.