A jak dodam trzecie (Zenita), to już będę całkiem profi?
BTW. Łomo liczy się jako 50%?![]()
nie wiem, pytaj tego kto to wymyslil![]()
Vitez chetnie bym zobaczyl jakies foty z twojej 50tki 1,4, tak z ciekawosci chcialbym zobaczyc jak to pracuje z 20stka
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
To już chyba oficjalna wiadomość. Na stronach DIGITAL WONDER WORLD pojawił się w sprzedaży pojawił się EOS 3500D z "kitem" i kartą CF 1GB za 888 EUR, 5D za 2873, i EOS 1D MarkII N za 3549 EUR
dalej nie rozumiem po co Canon wypuszcza puszke w klasie total-amateur, przeciez w takim segmencie lustrzanka kompletnie z kompaktami przegrywa, zbyt ciemne szklo, zbyt maly zoom, zbyt mala GO. przepalone niebo, to wszystko tych ludzi zniecheci do jedynej slusznej firmy... prorokuje ze to bedzie jakas porazka i nietrafiony pomysl...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ja jednak sądze ze spece z canona wiedza co robią
moim zdaniem ten pomysł jest z góry skazany na niepowodzenie. ludzie dalej będą kupować albo 300 albo 350 a nie coś co ma mieć plastikowy bagnet
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Ja bym chciał kupić tanią lustrzankę to bym kupił używany 300D w dobrym stanie z ruskim softem… tani a więcej funkcji. Ale canonowi bardziej na rękę jest żebyśmy właśnie kupowali nowe modele.
To już lepiej wypuściliby następcę pro 1
zgadzam sie z marem. po co komu fiat 125p jak jest seicento?!
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |