Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [Erg] Pierwsze podejście

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Erg

Domyślnie

Dzięki za komentarz Pank. Ciężko mi się jednak odnieść do całości, bo nie bardzo wiem, co rozumiesz przez fastfoodowe zdjęcia. Z tonu wypowiedzi wnioskuję że w kategoriach komplementu raczej tego traktować nie powinienem (choć ja akurat lubię czasem hamburgera zjeść, na przykład )

Odpowiadając na pytania. Fotografuję nieco ponad rok (lustrzanką, wcześniejszej dokumentacji wakacyjnej kompaktem nie liczę).
    Olę znam. Nie jest to jakiś szczególny stopień zażyłości, ale też nie obca osoba. Koleżanka żony. Dla mnie trochę, jak to wyżej ujął Artur: fajna babka. Niezwykle pogodna z charakteru i do tego atrakcyjna. Więc o tym pamiętam, i taką chciałbym mieć na zdjęciach, próbując jednocześnie unikać wpadek kompozycyjno-technicznych...

Zdaję sobie sprawę że to nie mistrzostwo świata, ale po roku czytania CB, oglądania zdjęć innych i robieniu własnych doszedłem do wniosku, że już chyba mogę pokazać swoje fotki, nie męcząc specjalnie widzów i nie krzywdząc modeli. Do pewnego momentu można się rozwijać samemu, ale przychodzi chwila, że dalej bez obiektywnej oceny z zewnątrz jest ciężko o znaczną poprawę...

Jak zapanować nad relacją z modelką, i co konkretnie w moich relacjach jest nie tak, Twoim zdaniem?

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Erg ; 11-09-2009 o 15:25

Uprawnienia umieszczania postów