Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: [Erg] Pierwsze podejście

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Na twoich zdjęciach nie ma kobiety. Jest lalunia wyginająca się w tyleż bezsensowny co oklepany sposób do tego świecona tak że bardzo mocno widać że świecona była. Żadnej obietnicy, intrygującego spojrzenia, nic. Tylko fastfud, łatwo wchodzi, łatwo wychodzi i po minucie człowiek nie pamięta co oglądał. Nie powiem Ci co technicznie skopałeś, o to pytaj miclesa, dla mnie twoje zdjęcia pogrąża to że zamiast dziewczyny mógłbyś wstawić manekina i efekt emocjonalny był by taki sam, a w sumie nawet mocniejszy. Pooglądaj galerie Venomera albo Altowiolistki, tam możesz znaleźć inspirację.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 11-09-2009 o 17:02
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar Erg

Domyślnie

Znam wątek allgsm, śledzę postępy niemal od początku i gratuluję. Szacunek.
    Ja też nie obrażam się za krytykę. Dając tu zdjęcia wręcz jej oczekuję.
    Ale bardzo, bardzo głupio mi na myśl, że dziewczyna może przeczytać zdanie:
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Na twoich zdjęciach nie ma kobiety. Jest lalunia wyginająca się w tyleż bezsensowny co oklepany sposób...
    Nie nadinterpretuję. Wg mojej wiedzy o kobietach, żadnej nie byłoby przyjemnie. Obojętnie czy napisałbyś tak bezpośrednio o niej, czy tylko jej niekorzystnym wizerunku na moim nieudanym zdjęciu... I tyle.
    Krytykuj światło, kadr, zamysł, oryginalność, stylizację. Ja będę wyciągał wnioski. Nie określaj dziewczyn ze zdjęć jako powyginane lalunie. Ja (i pewno nie tylko ja) wolę takie "oklepane" sprawdzone pozy, niż "prawdziwie artystyczne" zdjęcia modelek w pozycjach przeczących zasadom zdrowego rozsądku, grawitacji oraz ludzkiej anatomii, a do tego w makijażu a'la "wyłowili mnie już po tygodniu", któych wręcz nie lubię. Ale nie przyszłoby mi do głowy napisać komukolwiek: na zdjęciu widzę szpetną paralitkę...

Z szacunkiem i delikatnie do naszych modelek - to jest mój apel.

Coś już napisał
    Miasto
    ursn

Domyślnie

przepraszam za ot, ale ...
    Cytat Zamieszczone przez pank
    Nie powiem Ci co technicznie skopałeś, o to pytaj miclesa,
    micles chwilowo zajety byciem gwiazdorem prasy kolorowej

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vit Zobacz posta
    przepraszam za ot, ale ...

micles chwilowo zajety byciem gwiazdorem prasy kolorowej
    Tiaaa... Normalnie, laski ściągają majty przez głowę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów