Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 82

Wątek: FOTOszkoła CYFROWE.PL

Coś już napisał Awatar sharky_88
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

- Jakieś prospekty (czytaj marketingowa makulatura)
    - piękny czerwony długopis Canona, seria L
    - ściereczkę do czyszczenia optyki z nadrukowanym zdjęciem 1000D

Najbardziej bym żałował tego długopisu, ale zrekompensowałeś sobie wygraną Jeszcze raz gratulacje. :grin:
    Be kind to those less fortune....

Zablokowany

Domyślnie

tzn. żeby nie było niedomówień że 1sze miejsce czy coś, bo mam na myśli szczytowe 2gie Ale serdecznie dziękuję

Coś już napisał Awatar sharky_88
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wiem które zdobyłeś, bo się już znamy. Między innymi wymieniliśmy się obiektywami na plenerze (50 za 85) ;-)
    Be kind to those less fortune....

Zablokowany

Domyślnie

No tak W takim razie już sie nie chwale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frugo Zobacz posta
    No tak W takim razie już sie nie chwale
    heh, najlepsze było to, że rozmawiałem o tym zdjęciu (konkursowe które uchwyciłeś) z prowadzącym...bo miałem prawie identyczny kadr, tylko nieco dalej stałem - jednak tego nie wybrałem. Straszny dylemat był, żeby coś tam wybrać - szczególnie bez monitora :/ :P Ale pierwsze miejsce ... gratki, bo naprawdę fajnie złapał pomysł.

Troche pobawiłem się 5-tką i stwierdziłem, że taki meeting był mi potrzebny, bo w Media Markcie czy Euro nie sprawdziłbym tak jak wyjście na lekki plener i w studio.
    Ostatnio edytowane przez kasprzak ; 16-11-2009 o 00:05
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Domyślnie

Jaka tapeta była na tych Eizo?

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasprzak Zobacz posta
    Zajęcia przyjemne, kolega AMMarshall może potwierdzić - z paroma ładnym zabawkami też spacerował :-) (...)
    Kasprzak, czemu nie zagadałeś jak mnie poznałeś?? Ja nie mam fotograficznej pamięci, rozglądałem się za kimkolwiek z CB ale byłem tam z kobietą i musiałem jej poświęcać czas.
    Trzeba było podejść zagadać!!!!

Zajęcia fajne. Może nie było superciekawie i superwartościowo ale najważniejsze, że była okazja pogadać o fotografii i pofotografować wspólnie z innymi miłośnikami fotografii. Ja jestem bardzo zadowolony.

Poza tym jak koledzy napisali, było trochę sprzętu. Mi osobiście zależało żeby pobawić się 70-200 F/4, bo silnie zastanawiałem się nad tym szkłem - szklarnia kończy mi się na 75 Tamrona. Najkrócej mówiąc - zdobyłem, pobawiłem się, potestowałem, kupuję.

Cytat Zamieszczone przez sharky_88 Zobacz posta
    (...)
    - piękny czerwony długopis Canona, seria L
    (...)
    Najbardziej bym żałował tego długopisu, ale zrekompensowałeś sobie wygraną Jeszcze raz gratulacje. :grin:
    Sharky, nie stresuj Frugo!!
    Frugo, to zwykły, plastikowy, czerwony BIC, a'la 80's.

Cytat Zamieszczone przez Pinio Zobacz posta
    Jaka tapeta była na tych Eizo?
    Pinio, tak jak obiecałem pamiętałem o tej tapecie. Jednak opisanej przez Ciebie tapety nie zauważyłem. Zagadałem więc o tę tapetę do p. Piotra z Cyfrowe.pl, powiedział, że kompa mieli tego samego na wszystkich warsztatach, tyle że w Poznaniu była świeżo zainstalowana, golutka Vista, bo im padł dysk... Tak więc z tapety nici.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Oj szkoda;( Dzięki za pamięć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Kasprzak, czemu nie zagadałeś jak mnie poznałeś?? Ja nie mam fotograficznej pamięci, rozglądałem się za kimkolwiek z CB ale byłem tam z kobietą i musiałem jej poświęcać czas.
    Trzeba było podejść zagadać!!!! ...
    Kurde, no tak przechodziłem, przechodziłem, dopiero jak wróciłem do domu przed monitorem usiadłem to spojrzałem na avatar i takie ... ahhhhhhaa roll:8)
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Zablokowany

Domyślnie

Ja mam taką prośbę ze swojej strony czy moglibyśmy założyć jakąś mini galeriankę na forum ze zdjęciami z warsztatów ? Albo tutaj, strasznie jestem ciekaw waszych prac, głównie ze studia

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów