Mam prośbę do kogoś kto będzie na warsztatach. Jeżeli będzie monitor Eizo z tapetą, która wygląda jak różnokolorowe mazy, czy moglibyście ją zgrać na pena albo zapytać się skąd jest ta tapeta?
Mam prośbę do kogoś kto będzie na warsztatach. Jeżeli będzie monitor Eizo z tapetą, która wygląda jak różnokolorowe mazy, czy moglibyście ją zgrać na pena albo zapytać się skąd jest ta tapeta?
Dostałem dziś meila, żeby zabrać ze sobą dowód na warsztaty bo będzie można wypożyczyć sprzęt. Zastanawiam się czy w grę wchodzą też obiektywy czy tylko np. statyw?
Witam
Ja też dostałem potwierdzenie do Katowic na 27 . Pozdro do zobaczenia w katowicach.
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
Ja też będę w Gdańsku zobaczymy jak to będzie:razz: Pozdrawiam i do zobaczenia.
Ja niestety odmowa w K-cach.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Ja też będe w KatowicachPotwierdzone
Ciekawe jak to będzie wyglądać.
Dostałem coś takiego:
"Przypominamy, że należy zabrać swój aparat wraz z kartą pamięci oraz dowód osobisty (potrzebny do wypożyczenia sprzętu w trakcie warsztatów)".
Czyli co? Obiektywy mamy zostawić w domu, a oni nam coś fajnego wypożyczą![]()
Pozdrawiam.
Do zobaczenia w Katowicach.
5DMk3 ; G7X ; 17-40L ; 35/1.4 Art ; 50/1.4 ; 85/1.2L ; 135/2.0L ; 70-200/2.8L IS ;580EXII ;
Swoje obiektywy i tak trzeba mieć
Do wypożyczenia jest około 10 szkieł i kilka puszek, chętnych sporo więc trzeba się sprawnie przebijać, żeby dostać to co się chce. Tak było w Warszawie
Zaznaczę, że 7D nie było :P
Ta, jak dobiegłem z połowy (nawet nie z końca!) sali to już nic nie było...
Konkurs trochę naciągany ( tylko jedno zdjęcie z tych 5 co wygrało miało związek z konkursem).
Same warsztaty były przede wszystkim fajne, pan Wojtek Tkaczyński mówił o ciekawych rzeczach(btw teraz ma krótkie włosy, spodziewałem się go takiego jak na http://www.cyfrowe.pl/warsztatycanon.html ).
Głowa, puszka, słoiki... Oraz trochę innych istotnych lub mniej elementów fotograficznej kuchni.
Ja chciałem 17-55, ale mi sprzed nosa zwinęli...
Co do konkursu to miło by było do 10 się załapać, ale może innym razemi tak mam wrażenie, że jakoś pod koniec odpadłem
Warsztaty mi również się podobały, Pan Wojtek dobrze spisał się jako prowadzący.
Czesc merytoryczna OK, moze za malo, krotko, ale coz, to czesciowo komercyjne spotkanie, nie szkola\warsztaty.
Calkiem dowcipny, wesoly prowadzacy, ciekawie opowiadal o roznych sytuacjach.
Doradzalem dwom osobom, ktore zdjecia wybrac do konkursu i dlaczego - oba dostaly sie do dziesiatki, jedno nawet na pudlo ;-)
Coz, fajniej by bylo, gdyby i moje trafilo, ale moze nastepnym razem ;-)
Pozdrawiam!