Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wrocław ??

puexam
    Guest

Domyślnie

E tam taki zlot, tylko z krakowa przyjechali

puexam
    Guest

Domyślnie

To jak, robimy coś?

DaVe
    Guest

Domyślnie

Moje propozycje na weekend

Jutro i w niedziele jest we Wrocławiu pokaz fajnych ciężarówek Mercedesa z wszelkimi atrakcjami i ogólnie impreza.Tematy się powinny same nawinąć.

........lub mam taki plan żeby zacząć sukcesywnie zaliczać wszystkie zamki Dolnego Śląska.

Można by coś wybrać z listy.

http://wroclaw.naszemiasto.pl/dolnoslaskie_zamki/

z braku laku zawsze można się wybrać na miasto pozwiedzać browarne bulwary z przerwami na zdjęcia.Tematów jest dużo tylko czasu i chęci (towarzystwa) brak

W razie czego mój gg 1210748 lub jak jakiś realny plan spotkania , tudzież propozycja to smsy na 607-290-971.
    Do 17 jestem w domu. Później pole bawełny.Sobota rano pewnie giełda foto. A dalej to już się ustali.

Ps.Jeśli cos robimy jutro to zostawiajcie jakieś numery tel. żebym miał jakiś kontakt bo na forum to widzę że raczej ograniczony kontakt jest.

Pozdr
    DaVe
    Ostatnio edytowane przez DaVe ; 14-10-2005 o 14:43

DaVe
    Guest

Domyślnie

Dodam jeszcze że makro też mi pasuje. Miał byłm nowe szkło do przetestowania na łące tylko to już chyba nie ta pora roku ??

Pozdr
    DaVe

puexam
    Guest

Domyślnie

Ooo widzisz... byłem dziś na tym rajdzie mercedesa...
    Za późno przeczytałem to co napisałeś

DaVe
    Guest

Domyślnie

Niestety na rajd nie dotarłem ponieważ w nocy zostałem zmolestowany przez znajomych i prosto z pracy udałem się do Gdańska na ślub znajomego.
    Ale chwilowo wolne wieczory pozwalają na jakieś wieczorowe wyjście.

Pozatym cały weekend planuje przeznaczyć na próbę wykonania zadanych tematów.Termin powoli się zbliża a ja dalej nie mam ani klatki.

Pozdr
    DaVe

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów