Pokaż wyniki od 341 do 350 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    ?
    Przecież to ten sam bagnet co w analogowych puszkach...
    Ale NEC (Nikon Electronic Company ) przez lata przekonywał, że się nie da by DX gloryfikować na maxa co udało im się to rewelacyjnie.
    Ludzie już w Kredzie czy Jurze dostali REWELACYJNIE korpusy typu D200 czy D300 czy rewelacyjne budżetówki typu 18-135 czy 16-85VR a dzięki nim my teraz mamy swoje 7D - takie prawdziwe 30D oraz odpowiednie srebrzanki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    A mnie pewnie zaraz spaluja, ale tak naprawde, to mnie nie podnieca juz jakos FF
    Dokładnie, nie ma się czego wstydzić.

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    i do tego dokupic 10-22, 24-105 plus stalki i jestem naprawde zadowolony ze sprzetu bez pelnej klatki
    No ja bym uważał, szczególnie właśnie przy UWA, jak szkiełka mają być tylko średnio ostre w centrum i rzygać CA w rogach (znak firmowy Canona 10-22) to imho warto rzucić okiem na blekotę z Korei - Samyang 14mm/2.8 albo najtańszy 10-22 odpowiednik na rynku.
    24-105 na f/5.6 miażdży, ale limit dyfrakcji 7D domi (Sony boyfriend) wyliczył na f/6.3 - powyżej ostrość nie ma prawa rosnąć tylko GO.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 03-09-2009 o 09:23 Powód: Automerged Doublepost
    the silence is deafening

Uprawnienia umieszczania postów