-
Dla osób oczekujących na nowe oprogramowanie,
Widziałem testowałem, w praktyce wygląda to tak że jest to klon tego co jest w 60D, Czyli nic ciekawego i mało pożyteczne z punktu widzenia grupy docelowej 7D. Ja osobiście łudziłem się że jednak zrobią "prawdziwe" auto ISO - czyli z możliwością ustawienia minimalnej oraz maksymalnej wartości w sposób dowolny. Jeżeli chodzi o poprawę funkcji filmowania to nie sprawdzałem bo aparatu używam do robienia zdjęć. Jedyny plus to zwiększony zapis ale ja osobiście nie narzekałem do tej pory. Osoba która Miała 7D z nowym softem była „testerem” i posiadała ten soft od kilku miesięcy, potwierdziła dwie rzeczy a mianowicie że jakość obrazu nie uległa zmianie w żadną stronę oraz sof w wersji ostatecznej może jeszcze ulec zmianie lecz jest to mało prawdopodobnie ze względu na to że jest to klon 60D a nie coś pisane od nowa. Ja dodam od siebie taką mała dygresję - Canon to naprawdę dziwna firma, czytałem gdzieś w materiałach prasowych że zmiany zostały wprowadzone pod wpływem uwag i doświadczeń zebranych od milionów użytkowników…… Więc te miliony zawsze mówią to samo, prawdziwe auto ISO , a drugi postulat który najczęściej słyszałem to funkcjonalności przycisku AF-On w połączeniu ze spustem tak jak to jest w
1-dynkach , reszta to mniej lub bardziej istotne duperele, to co teraz zrobili to klon funkcji z 60D które mogły się już pojawić dwa lata temu.
Uprawnienia umieszczania postów