Strona 162 z 285 PierwszyPierwszy ... 62112152160161162163164172212262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 611 do 1 620 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    Po za tym jakie to dziadostwo że kupując aparat za taką kasę nie dają PL instrukcji
    Nie ma na płytce w wersji elektronicznej? Bo rozumiem, że nie dali papierowej...
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Gdzie kupiłeś i z jakiej dystrybucji pochodził aparat?
    Z Polskiej dystrybucji ale w sklepie jak pytałem o instrukcję to powiedziano że nie ma ale może i jest na płycie.Wczoraj aparat odebrałem i jeszcze nie sprawdzałem
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Domyślnie

Z Polskiej dystrybucji ale w sklepie jak pytałem o instrukcję to powiedziano że nie ma ale może i jest na płycie.Wczoraj aparat odebrałem i jeszcze nie sprawdzałem
    bo może ta polska dystrybucja polega na tym, że kupili na zachodzie i sprzedają u siebie?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzdyll Zobacz posta
    No dobra, to już wiemy że jesteś profi jak jasna cholera i nikt tutaj do pięt Ci nie dorasta.
    Wiesz, gdyby mi zależało na takiej opinii, to pewnie pokazałbym wcześniej jakieś zdjęcia. Skoro jednak tego nie robię, to pewnie w nosie mam Twoje zdanie na mój temat.
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Przepraszam . Tę informację znam . Źle sprecyzowałem pytanie - chodziło mi o Polskę i zakup w kraju za złotówki . Nie interesuje mnie wysyłka kasy z góry , za granice kraju . Taki zdeterminowany jeszcze nie jestem . Trial to tylko czasowe zapchanie kompa - ogólnie program ten znam i znam jego możliwości .
    Żyjemy w XXI. wieku ! Kupowanie programów Online jest jak najbardziej normalne. Nie wiem po co się upierać przy kupowaniu wersji pudełkowych w sklepach .
    To nie jest wysyłka kasy z góry tylko płatność za od razu odbierany (download) towar, tak samo jak w kasie sklepowej...

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wiesz, gdyby mi zależało na takiej opinii, to pewnie pokazałbym wcześniej jakieś zdjęcia. Skoro jednak tego nie robię, to pewnie w nosie mam Twoje zdanie na mój temat.
    Proszę nie kontynuować w tym kierunku albo przejdźcie sobie na priva.

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Żyjemy w XXI. wieku ! Kupowanie programów Online jest jak najbardziej normalne. Nie wiem po co się upierać przy kupowaniu wersji pudełkowych w sklepach .
    To nie jest wysyłka kasy z góry tylko płatność za od razu odbierany (download) towar, tak samo jak w kasie sklepowej....

Masz rację , ale są i inne ale . Już i tak na plus dla siebie odnotowałem fakt rezygnacji przeze mnie z fotografii analogowej , na rzecz cyfrowej . Obróbki w photoshopie , zamiast przy powiększalniku w łazience . Widzisz Vitez - dzieli nas te dziesiąt ( chyba ) lat różnicy w wieku - kiedy to człowiek żyje , uczy się , nabywa pewnych przyzwyczajeń . Przyzwyczajeń starego grzyba nie zmienisz . Przyzwyczajenia i to nie tylko te nabyte , to druga natura człowieka . Jak nie pomacam , to nie mam . W tym też , istotna jest możliwość odsprzedaży rzeczy w pudełku , a nie na samodzielnie zgranym CD . Wyglada to bardziej rzeczowo i profesjonalnie .
    Nie ma tematu . Zawsze daję sobie radę . Dzieki za podpowiedzi i wracamy do 7D .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Ja niestety zrezygnowałem z zakupu 7D, nie doczekałem się zamówionego 7D z oficjalnej dystrybucji, poza tym trochę za dużo problemów z tą puszką ludziska zgłaszają i choćby nawet jest to 5% przypadków to znając moje szczęście dopadły by mnie wszystkie przywary włączając niestabilość AF (z tym zawsze miałem problem w Canonie), duchy, szumy na niskim iso, przoblemy z kartami CF, pływanie MA, itp. itd.. Na chwilę obecną dopadłem myślę godnego zamiennika
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    . Dzieki za podpowiedzi i wracamy do 7D .
    To może Wlodal, jako posiadacz, zapodałbyś jakieś swoje dokonania związanie z 7D
    Ostatnio edytowane przez arra ; 30-10-2009 o 21:04 Powód: Automerged Doublepost

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A Wy nie
    Zresztą idę o zakład, że jeśli mieszkasz w Polsce, to codziennie patrzysz na moje zdjęcia..
    Ja oglądam codziennie-zdjęcia ze ślubu które mi zrobiłeś :-) mam wywołane na ścianie.
    Ps.widzimy się za rok w sierpniu
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja oglądam codziennie-zdjęcia ze ślubu które mi zrobiłeś :-) mam wywołane na ścianie.
    Ps.widzimy się za rok w sierpniu
    Kolejny ślub bierzesz?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kolejny ślub bierzesz?
    Dobre :-) Koleżanka bierze i Grabek będzie tam focił.

Strona 162 z 285 PierwszyPierwszy ... 62112152160161162163164172212262 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów