Żyjemy w XXI. wieku ! Kupowanie programów Online jest jak najbardziej normalne. Nie wiem po co się upierać przy kupowaniu wersji pudełkowych w sklepach.
To nie jest wysyłka kasy z góry tylko płatność za od razu odbierany (download) towar, tak samo jak w kasie sklepowej...
Proszę nie kontynuować w tym kierunku albo przejdźcie sobie na priva.
Masz rację , ale są i inne ale . Już i tak na plus dla siebie odnotowałem fakt rezygnacji przeze mnie z fotografii analogowej , na rzecz cyfrowej . Obróbki w photoshopie , zamiast przy powiększalniku w łazience . Widzisz Vitez - dzieli nas te dziesiąt ( chyba ) lat różnicy w wieku - kiedy to człowiek żyje , uczy się , nabywa pewnych przyzwyczajeń . Przyzwyczajeń starego grzyba nie zmienisz . Przyzwyczajenia i to nie tylko te nabyte , to druga natura człowieka . Jak nie pomacam , to nie mam . W tym też , istotna jest możliwość odsprzedaży rzeczy w pudełku , a nie na samodzielnie zgranym CD . Wyglada to bardziej rzeczowo i profesjonalnie .
Nie ma tematu . Zawsze daję sobie radę . Dzieki za podpowiedzi i wracamy do 7D .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
Ja niestety zrezygnowałem z zakupu 7D, nie doczekałem się zamówionego 7D z oficjalnej dystrybucji, poza tym trochę za dużo problemów z tą puszką ludziska zgłaszają i choćby nawet jest to 5% przypadków to znając moje szczęście dopadły by mnie wszystkie przywary włączając niestabilość AF (z tym zawsze miałem problem w Canonie), duchy, szumy na niskim iso, przoblemy z kartami CF, pływanie MA, itp. itd.. Na chwilę obecną dopadłem myślę godnego zamiennika
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To może Wlodal, jako posiadacz, zapodałbyś jakieś swoje dokonania związanie z 7D![]()
Ostatnio edytowane przez arra ; 30-10-2009 o 21:04 Powód: Automerged Doublepost
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu