Strona 139 z 285 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189239 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 381 do 1 390 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie

postanowione sprzedaje moja 30D z gripem canona plus sigme 17-70 i biore 7D . moze jeszcze 50 1.4 na raty
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Miasto
    Szczecinek

Domyślnie

Tak myśle nad kupnem 7D (obecnie Nikon D300) tylko nie znam się za bardzo na szklarni Canona. Jakie szkiełka (w rozsądnej cenie) wyrobia przy tej matrycy? Coś ze średniej pułki cenowej da rade? 70-200/4, nowe 15-85....?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

70=200/4L is na pewno "wyrobi";-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez byTOMall Zobacz posta
    Tak myśle nad kupnem 7D (obecnie Nikon D300) tylko nie znam się za bardzo na szklarni Canona. Jakie szkiełka (w rozsądnej cenie) wyrobia przy tej matrycy?
    Jeśłi nie będziesz analizował zdjęć piksel po pikselu to większość :wink:. Poza tym masz m i s Raw-y.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszpicasso Zobacz posta
    postanowione sprzedaje moja 30D z gripem canona plus sigme 17-70 i biore 7D . moze jeszcze 50 1.4 na raty
    Tio Pablo będzie dumny
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśłi nie będziesz analizował zdjęć piksel po pikselu to większość :wink:. Poza tym masz m i s Raw-y.
    Ano właśnie - jeśli nie zachorujesz na, hmmm, forumozę (strasznie zakaźne choróbsko!) - to obiektywy, które rozważasz, 15-85 i 70-200, powinny świetnie zgrać się z 7D.

Na marginesie - a propos (o 24-70L) z http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=latest:
    [The lens] is good enough (sharp enough) for Annie Leobowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers.
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 18-10-2009 o 20:12
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    dlaczego nie? do nowiutkiej 5d2 włożyłem kartę ze starej piątki (a wcześniej do piątki kartę z 40d) i za każdym razem w nowym aparacie numeracja plików leciała "dalej" od tego numeru który był na karcie zapisany.. wystarczy że ktoś w FJ poprosi o aparat żeby sobie na swojej karcie go przetestować i wystarczy

A to ciekawe.
    Mam kilka kart, niektóre formatowałem, a aparat cały czas odlicza swoje, jakby nigdy nic.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Na marginesie - a propos (o 24-70L) z http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=latest:
    boskie!
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    A to ciekawe.
    Mam kilka kart, niektóre formatowałem, a aparat cały czas odlicza swoje, jakby nigdy nic.
    Pozdrówka
    a to nie jest tak, że oblicza dalej, kiedy coś mamy na tej karcie zapisanego?
    Poza tym, chyba w aparacie są opcje dotyczące zapisu danych...

ale wróćmy już do wątka jakim jest 7D, a nie sposób zapisu zdjęć w aparacie

Na rynku pojawiły się pierwsze karty, dzięki którym można w wykorzystać potencjał tkwiący w 7D, czyli zapis w pełnej wielkości RAWów + 8 kl/s
    Ostatnio edytowane przez Thomason2005 ; 18-10-2009 o 20:35

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thomason2005 Zobacz posta
    Na rynku pojawiły się pierwsze karty, dzięki którym można w wykorzystać potencjał tkwiący w 7D, czyli zapis w pełnej wielkości RAWów + 8 kl/s
    Link?

Ja rozważam
    http://tinyurl.com/yfknjll
    the silence is deafening

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    [The lens] is good enough (sharp enough) for Annie Leobowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers.
    Może musiała wszystko sprzedać i została tylko z jednym, najsłabszym lensem?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 139 z 285 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189239 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów