Strona 111 z 246 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Mieszany widok

Bywalec Awatar smartb
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

dziś widziałem w M1 Warszawa Marki: w FJ za 6222 oraz w MediaMarkt, ale jeszcze "bezcenne" (obsługa napomknęła coś o 7000 zł
    20D + 7D + 5DMK4 + 24-70/2,8LII, 70-200/2,8LIS, Art35/1,4, Art85/1,4, 430EX, 580EX, 055PROB+029

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

6222 to cena bez kosztów wysyłki z mag. centralnego do sklepu. Oni dodają chyba 27 zeta "za przesyłkę". Tylko po to, żeby na ceneo dobrze wyglądało...
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Coś już napisał

Domyślnie

W Łodzi w FJ w M1 6222 zł. Tłoku nie było...
    27 zł doliczają, kiedy zamówi się w internecie, a odbiera w sklepie. Podobno FJ drukuje ulotki przedświąteczne z ceną 5999 - plotka, ale z wiarygodnego źródła.

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Doleslav Zobacz posta
    W Łodzi w FJ w M1 6222 zł. Tłoku nie było...
    27 zł doliczają, kiedy zamówi się w internecie, a odbiera w sklepie. Podobno FJ drukuje ulotki przedświąteczne z ceną 5999 - plotka, ale z wiarygodnego źródła.
    W takim razie wystawili w sklepie złe cenówki. Pracowałem w FJ, znam zasady. Cena w sklepie jest zawsze trochę wyższa. Inaczej nie byłoby sensu żeby prowadzić sklep internetowy Przyjedzie menadzer i ich ochrzani albo się skapną kiedy zadzwoni ktoś z księgowości i powie że sprzedali aparat w niższej cenie bez zamówienia internetowego (które jest niezbędne dla tej ceny).

5999 w święta ? Całkiem możliwe, patrzcie na FotoBasia.pl (to taki papierek lakmusowy FJ) jesli oni będą mieli nizsze ceny to pewnie tak będzie.
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Początki nałogu Awatar sbogdan1
    Miasto
    k.Bielska - Białej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    W takim razie wystawili w sklepie złe cenówki. Pracowałem w FJ, znam zasady. Cena w sklepie jest zawsze trochę wyższa. Inaczej nie byłoby sensu żeby prowadzić sklep internetowy Przyjedzie menadzer i ich ochrzani albo się skapną kiedy zadzwoni ktoś z księgowości i powie że sprzedali aparat w niższej cenie bez zamówienia internetowego (które jest niezbędne dla tej ceny).

5999 w święta ? Całkiem możliwe, patrzcie na FotoBasia.pl (to taki papierek lakmusowy FJ) jesli oni będą mieli nizsze ceny to pewnie tak będzie.
    No popatrz ciekawe rzeczy piszesz z tymi cenami ja kupowałem kilka razy w FJ poprzez zakup internetowy ,ostatnio była to 40stka.W internecie była cena niższa a zapłaciłem tyle co na półce mało tego wpisałem odbiór osobisty w B.B. FJ stoisko w Carrefour ,pytam się dlaczego ? to sprzedawca odrzekł że koszt dostawy wchodzi zrobiłem wielkie oczy i mówię że równie dobrze mogłem sobie w domu poczekać ,uśmiechną się i wzruszył ramionami a mnie szlak trafiał.Co do ceny 7D to w necie FJ widnieje 6222 Pln i tyle samo na stoisku w sklepie.Inaczej ma się z 5D II w sieci 9337 a w sklepie 9,5 k z hakiem ,dziwna polityka.
    EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,

Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbogdan1 Zobacz posta
    mówię że równie dobrze mogłem sobie w domu poczekać
    Ani 7D ani 5D nie można zamówić bez przedplaty z dostawą do domu. W FJ twierdzą, że firmy kurierskie akceptują pobranie do 5000zł, przy większych kwotach z kurierem musialby jeździć ochroniarz.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta

Pisałem wcześniej, że w Gdańskim FJ na półce do kupienia za cenę 6222,- bez łachy.

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

ciekawe kiedy bedzie kosztowac 5tys.?
    albo inaczej jaka bedzie jego cena na końcu kiedy zostaną ostatnie sztuki na półkach jak na przykład teraz 40d...wtedy będzie to chyba dobry moment na jego zakup...[ dla tych oszczędnych ]

Pełne uzależnienie Awatar mgtan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    ciekawe kiedy bedzie kosztowac 5tys.?
    albo inaczej jaka bedzie jego cena na końcu kiedy zostaną ostatnie sztuki na półkach jak na przykład teraz 40d...wtedy będzie to chyba dobry moment na jego zakup...[ dla tych oszczędnych ]
    ja tam jakiegoś spadku nie widziałem wręcz odwotnie. Ja prawie 2 lata temu kupiłem 40D w cenie 2700 w normalnym sklepie a nie na alledrogo itp a teraz ceny sąakie same i wyższe, oczywiście zdażają sie pojedyńcze spadki.
    Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
    24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
    Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...

Bywalec Awatar Yova
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

Witam

Troyan nie zawsze jest tak że w FJ na internetowym jest niższa cena, bardzo często jest taka sama jak na sklepie, a czasem nawet wyższa. Cena na półce w sklepie to 6222 i zapewniam Cię że nikt się nie walną, nikt nie dostanie ochrzanu od managiera i cena też się niezmieni w najbliższym czasie, no chyba że na niższą.

Co do wrażeni z zabawy 7, faktycznie bardzo fajna pucha, świetny wizjer i AF. Trochę cieższa jest od 20d ale za to inaczej wyprofilowana, więc tzyma się wygodniej. Jedyny minus to baterie, mogli zostawić stary poczciwy 511 ;/ no ale cóż, w końcu na akcesoriach się zarabia, nie na aparatach.

Pozdrawiam
    "Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"
    18-35+85

Strona 111 z 246 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161211 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów