Ostatnio edytowane przez arra ; 01-09-2009 o 11:05
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie wiem, czy to jest szczesliwy argument. 7D to jest top-of-crop na chwile obecna i raczej adresowany do osob, ktore wiedza po co cropa kupuja i maja na ta przyjemnosc kase. czy wsrod tych uzytkownikow jest wiele osob rownoczesnie korzystajacych z FF (lub planujacych go)... ? ja bym nie przecenial tej ilosci.
bardziej mi sie wydaje, ze Canon ostatnio usilnie wypycha 28-135 gdzie tylko moze, wlacznie z cropami, do ktorych ten lens kompletnie nie pasuje
byc moze chodzi tez o to, ze Canon chce dawac w standardzie stabilizacje (bo inni ja maja) ale wstydzi sie 17-85, a plastikow 18-55 nie pasuje "organoleptycznie" do 7D![]()
ja napisze - WOW! Swietna puszka!!
po komentarzach widac tylko jak wielu ludzi podchodzi do niej zyczeniowo. Dawno bylo wiadomo, ze nie bedzie FF (bo jak bylo wyraznie widac na przeciekowej focie byl podpiety EF-S), ale ludzie marudzili ze moze jednak FF. Teraz juz nie moga sobie marzyc dalej wbrew logice, to narzekaja.
Za to ludzie piszacy, ze to nastepca 50 i ze niewiele wnosi chyba nie wypili dzisiaj wystarczajaco porannej kawy, zeby myslec wystarczajaco jasno, lub wogole.
I JUST LOVE TO PUSH THE BUTTON AND HEAR THE CAMERA SNAP | ruler of the world
szukajka
Mogli wepchnąć 18-135IS, ale pewno mniej by na tym zarobili. Bo z 28-135 i tak każdy prędzej czy później coś dokupi do kompletu, czy raczej upłynni kitowca.
Digital manipulation kills photography.
zgubilem sie w logice ... czemu to cos z apsc ma oznakowanie wskazujace na FF?