Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tezmarek Zobacz posta
    Dlatego wydaje mi się, że nasze dyskusje choć interesujące, są trochę akademickie. To jest raczej spór o to, czy rzeczywiście następuje postęp technologii i czy filizofia danej firmy na dłuższą metę jest sensowna, a nie wymiana opinii o faktycznych problemach, jakie mamy ze swoimi realnymi (czyli po reprodukcji) zdjęciami.
    masz racje, głownym tematem taj dyskusji jest postep technologii (głownie matryc)

wszystko na swiecie pokazuje ze po wyjsciu 20D w technologi matryc CMOS nic sie nie zmienilo,

tak wyglada porownanie ISO 1600

20D po lewej, 40D po prawej

skoro jak pisalem juz nie raz 20D ma lapsza jakosc obrazu od 40D to ma tez lepsza i od 7D (przy 100%) i jak pisalem po przeskalowaniu jakosc bedzie podobna, ale po co w takim razie przeplacac? - bo to jest meritum sprawy wlasnie i to mnie ciekawi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Tu jest spory, powiedziałbym milowy krok naprzód w stosunku do xxD. Poza tym jest też postęp w szybkostrzelności. Czasami robię fotki na psich zawodach. Tam, każda dodatkowa kl/s to błogosławieństwo. O AF nie wspomnę.
    porownam i zobacze, ale nawet jak tak jest to nie jest to argument wart 2500 zł prawie...
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 29-11-2009 o 00:02 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów