C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
Tamtą chyba wykupiono, ale jest nowa: http://allegro.pl/item778826635_cano..._vat_raty.html
Nawet zamowilem:
Zamówienie: (I) 20482/09
Z dnia: 2009-10-13
Status: Niepotwierdzone
Dokumenty sprzedaży:
Lp Nazwa Ilość Do realizacji Cena brutto Wartość brutto
1 CANON EOS 7D + 15-85mm IS 1 - 5 499.00 5 499.00
RAZEM 5 499.00
Niestety w regulaminie jest zapis:
10. Informacja o cenie ma charakter wiążący po potwierdzeniu jej drogą telefoniczną przez pracownika firmy Balta.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zapisy regulaminu, które nie są zgodne z prawem są automatycznie nieważne. Jednak nie wiem, czy cennik przedstawiany przez sklep internetowy ma w świetle prawa charakter wiążący. Jak Ci się chce, możesz podrążyć temat. Mi by się jednak nie chciało. To była ewidentna pomyłka i nie chce mi się na takich "okazjach" żerować.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
witam
W Dublinie od reki 4 sztuki do wzięcia info z niedzieli , cena 1699 Eu , lecz nie wiem czy body czy kit , myślę ze to za body.
Fotograf na rajdzie opowiadał ze testował 7D ma 2x 1dmk2 i za jedno body w ramach wymiany dawali mu cenę 400 Eu heheheh
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
ciekawe co ma odpowiedzieć sklep... jak dostawca daje ciała ?i wszelkie informacje daje mocno "oględnie" ?
bo raczej nie chodzi o to, że nie chcą sprzedać towaru.. bo nie lubią swoich klientów... i nie chcą im nic sprzedać ?
aaa.... możesz kupić i poniemiecki sprzęt.......... pamiętaj tylko... 1 września 1939
ale przynajmniej z 7d chyba nie jest aż tak źle z dostępnością jak do 5d mkIItam to dopiero ludzie czekają
![]()
---10kg Canona w Torbie---