Na allegro pojawiły się pierwsze BG-E7, cena 650zł - czyli nie tak źle (BG-E2n miejscami kosztuje nawet więcej).
Czy któryś z posiadaczy 7d jest już wstanie porównać sprawność systemu af w porównaniu do 40d ?
the silence is deafening
No tak, ale wiesz jakbyś sam robił to zdjęcie i powiedział mi, że np robiąc 40d trafiłeś w ptaka 6/10 razy, a z 7d trafiłeś 10/10 ... o takie porównanie mi chodzi.. a jeszcze bardziej o kościelne sytuacje i nie chodzi mi o zdjęcia przy zapałce w ciemnym pokoju![]()
Wiem o co ci chodzi, pomogę inaczej: fredmiranda\canon i dpreview. Zabawa na cały dzień.
Dodatkowo takie porównanie imho z góry jest pozbawione sensu bo to są aparaty z innej półki. AF w 7D można konfigurować na tyle sposobów, że zaryzykuję stwierdzenie, że człowiek, który śmiga w tym 7D temacie (wie co, jak i kiedy skonfigurować) spokojnie dałby radę 40tką.
the silence is deafening
proszę dokładnie wczytać się w następujące fragmenty, zwrócić uwagę na następujące słowa -
"powinna być" powinna nie powinna ...
"ok." - to jest dobre - około - około 15 dni/ około 20 dni.
i najlepsze "nie mamy potwierdzenia"
wyśmienity mail
Ja do nich "powinienem" zatelefonować, tak "około" piątku-zrezygnuję z zamówienia w tym sklepiku - "ale nie mam jeszcze potwierdzonej tej informacji", ale kupie aparat poniemiecki. Bo mam cholernie dość "dalszego czekania na dostawę"w cyfrowe.pl
:-?
ale to nie wina cyfrowe![]()
Zbyt piękne żeby było prawdziwe ale pomarzyć można:
http://www.balta.pl/foto/opis.php3?ID=39652
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner