Strona 34 z 285 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Pucha jak dla mnie, prawie idealna, ciekawe tylko czy AF będzie tak samo denny / czyt. wolny / jak w 50D ?

Dopiero zaczyna Awatar paproszek_na_kredensie
    Miasto
    3m

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    ...ciekawe tylko czy AF będzie tak samo denny / czyt. wolny / jak w 50D ?
    Jaja sobie robisz?

Ostrzę na gładką ścianę w niespełna sekundę, a Ty mi tu o wolnym, dennym AF?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paproszek_na_kredensie Zobacz posta
    Jaja sobie robisz?

Ostrzę na gładką ścianę w niespełna sekundę, a Ty mi tu o wolnym, dennym AF?
    wszystko zalezy od tego do czego porownujesz, w porownaniu z 1D to xxD jest slabiutkie, obiektyw chodzi tak samo szybko ale wszystkie czasy sa dluzsze zdecydowanie, nie tylko chodzi o shutter lag ale takze o czas reakcji obiektywu po wcisnieciu spustu i czas potwierdzenia ostrosci
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie

Domyślnie

hmm nie moge sie doczytac - czy jest juz znana realna cena w EUR? Gdzies czytalem 1699 ojro - czyli nie ma co liczyc na cene nizej jak 6999,- w PL ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mgtan Zobacz posta
    popieram. mRAW Vitez kiedy zakup?
    Jakoś za pół roku.

Sebastian_
    Guest

Domyślnie

Poza tym zapowiedź zapowiedzią ... ale czy to da się kupić ? Czy będzie tak jak ze złotym Graalem .... kazdy słyszał ale kto go widział .[/QUOTE]

Nie bardzo rozumiem co ma Pan na myśli. czy chodzi o brak dostępności za 2100 złoty?

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

kurde dlaczego w co n-tym poście pojawia się zachwyt nad sterowaniem lampami z puchy - skoro tego nie dali? No nie wiem chyba, że nie umiem czytać ale nigdzie w wyróżnianych nowościach ani w specyfikacji tego nie ma.

Poza tym wg. mnie jest to super pucha crop - poza jednym - zkisili to co (dla mnie) oprócz fps było lepszego niż w FF - rozstaw punktów AF :-P
    Ale 8fps, jeszcze czulszy AF przy 2.8 (podwójnie - dobrze zrozumiałem?;->):-D, ciekawy właśnie w sporcie jest ten system expand AF - mniejsza szansa, że obiekt wyleci za obszar servo, siatka w wizjerze też fajna rzecz. Dla mnie LP-E6 to też dobra sprawa, ale niech wypuszczą też ładowarkę na 2sloty - wtedy zostawię sobie w końcu 4ładujące się baterię na raz na noc:-P

No dobra, powrót do rzeczywistości, najpierw kupuje auto, cena tego cuda spada na sensowny poziom i wtedy możemy pomyśleć o wymianie 40-stki :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    kurde dlaczego w co n-tym poście pojawia się zachwyt nad sterowaniem lampami z puchy - skoro tego nie dali? No nie wiem chyba, że nie umiem czytać ale nigdzie w wyróżnianych nowościach ani w specyfikacji tego nie ma.

http://www.dpreview.com/previews/canoneos7d/page3.asp

New Flash and Wireless Flash Control. The 7D is the first Canon EOS to come with an Integrated Speedlite Transmitter. The system allows to control up to three groups of four flashes each. With 15mm the built-in flash features wider flash coverage than previous models. Its guide number is 12/39 (ISO 100, in

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    hmm nie moge sie doczytac - czy jest juz znana realna cena w EUR? Gdzies czytalem 1699 ojro - czyli nie ma co liczyc na cene nizej jak 6999,- w PL ?
    Na pewno będzie mniej, za tyle to sobie mogę D700 kupić.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Zablokowany
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Ciekawe zjawisko tu zachodzi. Gdyby na tym aparacie był napis 60D to by był zachwyt że uszczelniony, że AF, że seria itd itp. Producent nakleił napis 7D i jest tragedia, mała klatka i nie wiadomo co jeszcze, a to ciągle ta sama puszka. Dobry materiał dla początkującego psychiatry na doktorat

Strona 34 z 285 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484134 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów