Bardzo fajny aparacik, choć do kropa po latach nie wrócę.
Myślę, że po 7D jedynki też się mocno wiosną (a może wcześniej?) odbiją.
Fajna pucha do tele szkiel
Niestety, Ci co beda ogladac cropy 100% z eco-obiektywow dostana goraczki a swoje zale wyleja tu w postach![]()
.
Widzę nie rozumiesz pozycjonowania w canonie
1. Grupa xxxxD -> kolejno następcy xxxxD
2. Grupa xxxD -> kolejno następcy xxxD
3. Grupa xxD -> kolejno następcy xxD
Jednocyfrowe każda numer inna grupa
1. Grupa 7D mk x -> kolejno następy 7D mk x
2. Grupa 5 mk x -> kolejno następy 5D mk x
3. Grupa 1D mk x -> kolejno następy 1D mk x
itd
ehh Ja jestem zawiedziony ze to tylko cropp. Miałem nadzieje ze wypuszczą "taniego" FF. Tańszego od 5d mkII...
Dziwi mnie że Canon upycha tyle na APS-C, kiedy całkiem niedawno pozbawił kilku MP nowy mogel G11. Posiadam 450d i jeszcze nigdy nie zabrakło mi rozdzielczości nawet przy ekstremalnym kadrowaniu...
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Ostatnio edytowane przez kisman ; 01-09-2009 o 11:51
Rzeczywiście coś jest nie tak:
"• 19 cross-type AF points (f/2.8 at centre)
• Center point additionally sensitive with lenses of F2.8 or faster"
Przecież 40D ma f5.6![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
wszystko jest super oprócz jednego APS-C czemu pytam się czemu upchali tyle pixeli chodź wiedzieli ze w 50d jest juz tego za dużo dali by PAS-H i wszysy byli by zadowoleni
reporterka sportowa szła by jak burza z takim body do tego 70-200/2.8 i 400mm i bylo by gites ślubniaki tez ty nie pogardzili APS-H (gdyby było oczywiście) portreciaże byli by zadowoleni sterowanie lampami. No poprostu była by maszynka dla wszystkich a tak zrobili coś wyłącznie dla ornitologów i sportowców. Pytam się jeszcze raz czemu nie daliście APS-H
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie