Cena 70 zgadza sie, ma być podobna do 7 w granicach 4.700 około takie są plotki. Jednak tak jak pisałem wyżej 70 dla mnie odpada - za dużo elementów przypomina mi 60D - odchylany wyświetlacz można powiedzieć że mnie nawet odstrasza, nie bede sie rozpisywał dlaczego. Dotykowy wyswietlacz tez dla mnie zbedny, wole tradycyjne buttonki, ułożenie przycisków też przemawia za 7D. 60D kupowałem troszke w ciemno bo nie czytałem żadnych opinii - pod wpływem impulsu więc była loteria - miło go wspominam bo fajne fotki z nim robiłem ale nie che mieć już nic podobnego do 60D - nie miał tego czegoś. 7D trzymałem w łapach i już sam feeling jest o niebo lepszy. Jedyną rzeczą której mi w nim brakuje do wifi ale to też nie jest jakiś warunek konieczny jaki biore pod uwage przy pracy z aparatem. Oczywiście poczekaż aż 70D wyjdzie i pojawią się szczegółowe testy ale moja decyzja o 7D juz zapadla, tylko tak jak pisałem wyżej - nie wiem czy brac nowy czy szukac używki i jeśli używki to na co zwracac uwage przy oględzinach.