Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2843

Wątek: 7d - już oficjalnie!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michaljedynak Zobacz posta
    Na glowe nie upadlem, na Olimpiade tez sie nie wybieram, profesjonalista nie jestem.
    Przyjdzie czas, ze ktorys z producentow peknie i wypusci FF za przyzwoite pieniadze.

Wolny rynek - kazdy (nie) kupuje to co chce.

Roznica w budowie FF i CROPA nie jest tak ogromna jak wskazuje na to cena - owszem wiekszy tor optyczny w puszcze, ale wieksze piksele (zapewne latwiejsze w produkcji).
    Belkot marketingowy, jak to trudno wyciac sprawny kawalek FF z calosci tafli jest zrozumialy. Jakos trzeba wmowic ludziom, skad taka roznica w cenie.
    Placi sie w koncu za funkcje i cechy aparatu, stad CANON ma olbrzymia przebitke na FF.

PS. Nawet migawke moglbym miec gorsza, 100.000 cykniec, nawet 1/4000, byleby to byl FF za 6k.
    pewnie mnie zaraz rozszarpią - ale mogę sobie wyobrazić FF bez pryzmatu (z lusterkami) i bez magnezowej obudowy, jeszcze parę drobnych ograniczeń (np. słynne drugie kółko) i okaże się że taki aparat (wystarczający dla 99% użytkowników lustrzanek) może kosztować 3000zł (i tyle jest warty) na dzień dzisiejszy a jeszcze taniej przy odrobinie konkurencji ze strony np. sony. 100 000 "cyknięć" mieć nie muszę bo i tak tyle przez dwa lub trzy lata nie "wycykam", a i może robić 3 zdjęcia na sek i mogą mu zostawić ten niedorobiony autofocus co teraz ma .
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 16-09-2009 o 14:00
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów