po wieczorem - przecinek i będzie OK
![]()
Wspaniałe i dokładne podsumowanie .
Ja jestem zadowolony w 120% . Tymczasem przestałem myśleć o 1D mkIII . Tak jak napisałem wcześniej , jest to puszka "reporterska" dla "ubogich" - oczywiście wg mnie . Z przyzwyczajenia czekam jeszcze na testy profesjonalne , które i tak nie wpłyną znacząco na zmianę mojego zdania .
Dla poszukujących - nie jest to zamiennik za 5D lub 5D mkII !?.
Jeśli już , to tylko za 50D ? , a napewno będzie zamiennikiem dużo wyżej postawionym - dla użytkowników 30D i niżej oraz każdego z serii xxxD i xxxxD .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .
Póki co nie ma takiej puszki, która naprawdę robiłaby dobre zdjęcia przy tym ISO i słabym świetle. Ani Nikon, ani Canon. Owszem można zrobić, ale to już nie będzie to. Może za jakiś czas będzie taka pucha, ale nie licz na to, że poniżej FF.
Może być też tak, że producentom wrócą rozumy i przestaną iść na piksele i wtedy max 8mpix, FF i nowa technologia. Myślę, że wtedy będzie już całkiem nieźle.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Gdzie można kupić grip do 7d (bg-e7) ?