bo to jest dla firm![]()
na razie sa to ceny na start, wiadomo ze za pol roku, bo po takim czasie kupuje sie sprzet od daty jego premieryzdaza zrobic update firmware'u a ceny zdaza spasc o 5 - 10 %
Pozdrawiam, Szymon Zdziabek
Blog: http://szymon.zdziabek.net/blog
W sumie 7D to taki unowocześniony 50D ,wyraźnie lepszej jakości zdjęć bym się nie spodziewał, autofokus w 50d już był względnie dobry, z tych wszystkich dodatków i ulepszeń najbardziej mnie interesuje zdalne wyzwalanie zewnętrznych lamp błyskowych, no bo filmy w lustrzance, ani to ergonomia itp,itp, już wole małą tanią kamerkę HD ,która spokojnie mieści sie w torbie fotograficznej obok lustrzanki-i uzyskam duzo lepsze wyniki.
Ale wracajac do zdalnego wyzwalania lamp błyskowych, nie doszukałem się informacji czy aparat posiada wspomaganie autofokusa takie jak stosuje się np w zewnętrznym transmiterze ST-E2, może ktoś mnie oświeci..
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czekam na testy, bo jestem w kropce czy zainwestowac w 7D czy poczekac na 60D. :/
Nieco zastanawia mnie tabelka ISO 7d vs 50d - niskie iso 100/200/400 cos slabo wyglada, poprawili wyzsze, ale to akurat mniej interesuje. Zobaczymy jaka prawda bedzie oficjalnie w testach.