the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
no jak tak ludzie sie rzucaja na towar, to jak taki cwanon ma nie wypuszczac na rynek byle badziewia (nie mysle tu o 7D) i tak wiedza, ze sie sprzeda.
to wyglada conajmniej jakby aparaty fotograficzne byly towarem deficytowym![]()
7D ma nie wymienną matówkę - ciekawe, bo w 40D , 50D, 5D i 5D mkII nie mówiąc o serii 1 matówkę można wymieniać. Ciekawe dla czego tak zrobili?
Widocznie z uwagi na rozwiązania techniczne związane z AF i wyświetlanymi na matówce różnymi opcjami...
C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8
Zastosowali znane z Nikona rozwiązanie, gdzie wyświetlanie siatki na matówce można włączyć z menu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
F5 ma synchro 1/250. Tryb 1/300 jest dostępny w customach, i dość drastycznie obniża LP lampy, także przy obecnej dobrze działającej FP, tryb 1/300 nie ma sensu. Dynax 9 miał 1/300, miał też najkrótszy czas 1/12000 i duże problemy z utrzymaniem powtarzalności i parametrów tej migawki. Dlatego też to rozwiązanie nie było kontynuowane.
Ostatnio edytowane przez Agent Orange ; 03-09-2009 o 20:43 Powód: Automerged Doublepost
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 03-09-2009 o 20:49
the silence is deafening
od czasów 20d wiele puszek już było i w końcu 7d na papierze mi sie podoba.
głównie z uwagi na AF, wizjer 100%, prawdopodobnie używalnego wysokie iso.
Jak najberdziej techn. mój target zobaczymy jak cenowo to będzie za czas jakiś.
Mimo tego dochodzę ze z 20d można nadal wyciskać soki, lekko choć przykładając sie do tego co się robi.
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
marketing![]()
Ostatnio edytowane przez jadeit ; 03-09-2009 o 21:00 Powód: Automerged Doublepost
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
kurde 45 stron teoretyzowania o 7D :-)
to już 1/4 tego co ma wątek co nowego u Canona
hehe... puszka zapowiada sie spoko... ZAPOWIADA a nie jest.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...