http://www.imaging-resource.com/PRODS/E7D/E7DA7.HTM
sample
nie jest źle...
http://www.imaging-resource.com/PRODS/E7D/E7DA7.HTM
sample
nie jest źle...
generalnie zawsze znajdzie się grupa osób którym coś będzie nie pasowało.A co do sampli faktycznie wyglądają bardzo dobrze.Mnie ciekawi jak będzie działał ten AF.No i pytanie zasadnicze jak będzie z dostępnością, bo patrząc na to co się działo z 5D II to nie napawa optymizmem![]()
CANON Laik
Ponieważ ktoś b. mądry pokasował? posty z nowości powtórzę tylko, że amazon już ma ten model w przedsprzedaży za $1,7k
18 MPx do 1600 spokój absolutny (dla mnie nawet 6400) - dla mnie masakryczna kombinacja z nowym IS'em w makro czy Tamronem 60/2.0.
Czyli realnie dla ptasiarzy iso 800 jest w zasięgu używalności
the silence is deafening
jesli na amazon.com kosztuje 1700$ to z jaką cena przyjdzie do polski?
ISO 800 juz w 40D jest dobre więc tylko mozna sie zatsanawiac czy zwiekszenie ilości px nie zmieni czy moze nawet poprawi to
Ostatnio edytowane przez moregun ; 01-09-2009 o 08:38
Czyżby tam była wyświetlana siatka w wizjerze jak kiedyś u Nikona?
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
nad 1,3 bym sie zastanawial zeby kupic, a tak pojde do MM podotykam i bede spokojny.... tak podejrzewam ze jakby w ta puszke wsadzili FF to nie sprzedaliby juz zadnego inengo aparatu dslr. Coraz bardziej przekonuje sie ze canon wlasnie NIE daje tego co luzie na forach chca., i jest to swiadoma polityka. Patrz AF 5d2 - poprawienie jego w zasadzie byo jednyna prosba na forach. dali wszystko oprocz tego.
edit:
nad 100LIS juz sie zastanawiam. Jak myslicie ile?
ja obstawiam 5kPLN...
Ostatnio edytowane przez trampek ; 01-09-2009 o 09:05
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
Cale szczescie,ze to nie jest FF i ma wbudowana lampe. Jak dla mnie w koncu idealna lustrzanka (no dobra,jeszcze brak ruchomego ekranu). Sadze ze przelomowym rozwiazaniem jest wbudowania sterowania lampami i mam nadzieje,ze bedzie juz w kazdym modelu,tak jak w innych firmach maja.
=============
www.fotolux4.blogspot.com/